Интересно

Помислите ли за домашно кино, мислете за Klipsch. Съвкупността от висока чувствителност, оптимизирани настройки, и качествена изработка, предоставя удоволствието от гледането на кино в домашна обстановка, даже и за най - претенциозните любители, с опит в Hi Fi сферата.

Новият DLA-RS3000 е първият в света 8к проектор за домашно кино с възможност за разделителна способност 8192x4320рх. В допълнение към детайлните 4К изображения, съчетава изключителна яркост и широка цветова гама с висок контраст и изображения, които са по-близо до реалността от всякога, като получавате най-доброто изображение за домашно кино!

Новата гама от говорители Klipsch Reference Premiere 2018 включва компактни тонколони, подови високоговорители, център говорители и съраунд високоговорителите (Atmos), които използват сложна технология с висока производителност. 
За повече подробности относно новата референтна линия можете да следите нашите новини и попълване на портфолио.

Aудио Арте представя новата серя Klipsch Reference 2018 в лицето на флагмана, подовите колони Klipsch R-620F. Този ярък представител на новата серия замества, излизащите от производсто Klipsch R-26F, с уникално ново звучене. Изложените крепежни елементи, ъгловати крака и магнитни решетки с нисък профил дават на високоговорителите излъскан, модерен външен вид.

Проекторите на световноизвестната марка JVC, от серията D-ILA Reference, вече са на пазара. Моделите DLA-RS400, DLA-RS500 и DLA-RS600 са отлично решение за домашно кино. Те осигуряват динамично възпроизвеждане на изображенията, независимо дали ги използвате в 2D или 3D режим. Проекторите са подходящи за употреба и за висок клас домашно кино.

Обмисляте инсталиране на домашно кино? Предстоящата покупка на нова аудио/видео техника ви изпълва с очакване на приятни емоции пред големия екран и невероятен звук? Вече планирате да посетите някои от големите вериги за техника? Чудесно!... Но първо прочетете тази статия...