За нас

Аудио Арте ООД е собственик и развива уебстраницата Homecinema.bg. Компанията предлага пълна гама от продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресийвъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др.

Нашият екип ще ви помогне не само да подберете вашата система според желаниието ви и бюджетните изисквания, но ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

В салон Аудио Арте има уникална демо зала "Домашно кино", която е оборудвана с най-новата съраунд технология Dolby Atmos 7.1.4 (9 бр. тонколони на нивото на зрителя, 4 бр. тонколони на тавана, 2 субуфера). Тази технология позволява звуковите ефекти във филмите да бъдат възпроизведени точно там, където им е мястото, в 360-градусовата панорама. Така зрителят има възможност да чува звуци и ефекти навсякъде в помещението – отгоре, отстрани, отпред, отзад и т.н. По този начин кино изживяването съвсем се приближава до реалността.

Освен цялостно изграждане на домашни кина, Аудио Арте предлага Hi-Fi и High-End аудио техника (audioarte.bg), проектира и изгражда висококачествени Аудио/Видео системи, видеоконферентни системи (videoconference.bg) и други специализирани AV решения, цялостна автоматизация на дома и офиса. Компанията извършва интегриране на видео и аудио, CATV, SAT, IP и Telco и др. Изгражда конферентни и заседателни зали, тelemedicine, digital signage, системи за 3D виртуална реалност, хотелско озвучаване, озвучаване на магазини, офиси, учебни заведения, градини, оповестителни системи за кина и театри, работни помещения, банки, офиси, спортни съоръжения и т.н.
Предлаганите от Аудио Арте продукти и комплекти са резултат на внимателен и дълъг подбор и са с най-добри параметри и ценови нива. Всички уреди, закупени и монтирани от Аудио Арте, са с гаранция и абонаментно обслужване.

Контакти

Партньорства и Сертификати

NAD,PSB,Blusound - Екслузивен оторизиран дистрибутор за България.                                     
Klipsch - Екслузивен оторизиран дистрибутор за България
Dune HD - Ексклузивен оторизиран дистрибутор за България
Extron Electronics - Платинен оторизиран дистрибутор за България
Control 4 - Оторизиран дилър за България
Corebrands - (Gefen, Sunfire, Xantech, Furman) - Екслузивен оторизиран дистрибутор за България
Milestone - (Chief, DA-LITE,  Projecta, Sanus, Vaddio) - Оторизиран дилър за България
Stewart Filmscreen - Оторизиран дилър за България
Epson - Оторизиран дилър за България Home Cinema, ProAV
JVC Kenwood - Оторизиран дилър за България Home Cinema
Sony - Акредитиран партньор за Домашно кино за България

Политика за Поверителност

Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се иползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт в ЗА НАС.

Вашето съгласие с правилата и условията за ползване на уебстраницата на Аудио Арте ООД
След като вече посещавате уебсайта на Аудио Арте ООД, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползване на страниците. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт и предоставените в него услуги и модули. Ние сме създали тези правила и ръководни принципи единствено с цел да Ви защитаваме и да Ви осигурим безопасни, приятни и полезни минути с институционалния ни уебсайт.

Изявление за защита на личните данни
Изявлението за защита на личните данни е предназначено да защити идентификацията на нашите потребители. Можете да разглеждате страниците на сайта свободно, без да сте длъжни да попълвате регистрационните форми и да въвеждате каквито и да било лични данни. В случай, че решите да използвате някои от специализираните ни модули и услуги, необходимо е да публикувате желаните от нас лични данни, за да извършим услугата, която сте заявили, но личните Ви данни продължават да бъдат защитени. Подчертаваме, че събираме данни, които са необходими за извършване на желаната услуга, като в този процес използваме изключително онези данни, които сме получили директно от вас.

Осигуряване безопасност на данните
Приоритетна цел на сайта на Аудио Арте ООД е да гарантира на своите потребители разумно ниво на безопасност на личните данни. Това се отнася за всички персонални данни, посочени при онлайн регистрацията, както и всички останали, вписани по един или друг начин в сайта.

Сигурност на събраната информация
Аудио Арте ООД с голямо внимание се грижи личните данни на потребителите да бъдат максимално защитени от губене, промяна, неоторизирано публикуване или каквато и да било форма на злоупотреба. Попълването на анкети, абонамент за информационен бюлетин, онлайн заявлението за услуги и др. са надзиравани и строго контролирани процеси.

Използване на събраната информация
Личните Ви данни използваме за да Ви известяваме за новости в нашето предлагане, специални предложения, полезни информации, както и за да Ви дадем възможност винаги да сте информирани за това, как се развива нашия сайт. Няма да използваме данните за никакви цели, които не са публикувани в това Изявление. „Аудио Арте ООД не продава, не заменя, не дава под наем и не отстъпва на трети лица Вашите лични данни.
Аудио Арте ООД, като собственик на сайта може да разкрива лични данни само в описаните от закона случаи, със съдебно решение, ако се появи нужда от защита правата на собственост върху сайта или нужда от защита на личната сигурност на някой от потребителите или на обществеността.

Изменения на Изявлението
Изявлението за запазване на личните данни може да бъде променяно, но при всяка негова промяна се задължаваме да публикуваме датата на актуализацията. Ако в съдържанието са налице промени в основни параметри, всички изменения ще бъдат публикувани в сайта или ще Ви бъде изпратено лично известие. Съветваме нашите потребители периодично да преглеждат това изявление, за да се информират за начините, по които са защитени личните им данни.

Контакт с нас
Ако имате някакви въпроси или коментари относно уебстраницата на Аудио Арте ООД и работата с нея, моля изпращайте своите писма на e-mail: info@audioarte-bg.com
С по-нататъшното си присъствие и използване на нашия уеб сайт, считаме че приемате условията на настоящото Изявление.