NAD T 777 V3 A/V Surround Sound Receiver

 Новият ресийвър NAD T 777 V3, разполагащ с мощност от 70 вата на всеки един от седемте канала е снабден с последните аудио и видео технологии, включително декодиране на Dolby Atmos®,  съраунд звук и пропускане на 4K UltraHD видео. T 777 V3 разполага с голямо разнообразие на опции за свързване за превъзходна гъвкавост, както и слотове за MDC модули, позволяващи бъдещи подобрения и разширения на функционалността. С вградената технология BluOS™, ресийвърът е част от многозоновата еко-система на BlueSound, която ви позволява да стриймвате аудио с висока резолюция, да слушате интернет радиостанции и популярни стрийминг услуги, като управлявате своите устройства с приложение, инсталирано на вашия таблет, телефон или компютър.        Използвайки най-новите усъвършенствани 4К чипсети, T 777 V3 може да пропуска всяка резолюция - от стандартна до 4K Ultra HD, с пълна поддръжка на последните 4:4:4 Pure Colour 4K Ultra HD спецификации. Ресийвърът разполага и с пълна съвместимост с HDCP 2.2, което ви позволява да се насладите на най-висококачественото 4K съдържание, което е цифрово защитено срещу копиране. 
  С имплементираният Dolby Atmos®, T 777 V3 ви телепортира  до едно изключително преживяване със звук, изпълващ цялото помещение и разстилащ се навсякъде около вас.  Налични са много опции за изграждането на перфектно Dolby Atmos домашно кино, като при използването само на вградените крайни стъпала може да се направи система в конфигурация 5.1.2, а с добавянето на външни крайни стъпала може да се постигне пълна 7.1.4 Dolby Atmos система. 
  DIRAC Live® е може би най-изтънчената система за цифрова корекция на звука според помещението, налична в наши дни. С DIRAC Live® вие можете да създадете перфектната околна среда за слушане, коригирайки едновременно тайминга  на звука, като използвате идващия в комплекта микрофон и мощен софтуеър. 
  Многократно награждаваната технология на NAD - дизайн с модулна конструкция (MDC - Modular Design Construction) ви позволява да останете в крачка с всички новости в постоянно пременящия се свят на аудио/видео ентусиастите. С вградените нови MDC модули VM 300 за видео и AM 230 за аудио, T 777 V3 разполага с всички последни кодеци за аудио и видео, но когато се появят нови, тези модули лесно могат да бъдат подменени - така получавате всички най-съвременни технологии, но без да подменяте целия ресийвър. 
  Посредством 6 HDMI 2.0 входа и 2 изхода, плюс цифрови коаксиални и оптични входове и изходи - T 777 V3 разполага с многообразие от възможности за свързване. Разработен с мисъл за съвременните опции за интеграция в "умни" домове, T 777 V3 може лесно да бъде интегриран в съществуващи системи за домашна автоматизация от Control4, Crestron, URC и RTI. Други възможности за свързване включват IP контрол, IR изходи, програмируеми 12V спусъци и RS-232.