Автоматизация за домашни киносалони

В наситеното с динамика ежедневие все повече разчитаме на разнообразна и сложна техника от различно естество – от мултимедийни и комуникационни устройства, климатици и осветление, до домашно кино. Интегрираната система за автоматизация ще ви избави от постоянния стрес, създаван от съжителството с все по-комплицирана техническа среда в дома, и ще ви даде възможност да се насладите на простите неща в живота –домашния уют, завладяваща музика, добър филм. Нищо не може да направи един истински киноман толкова щастлив, колкото перфектно възпроизведен саундтрак и високо качество на изображение на един филм. За създаване на система за домашно кино се използва професионално оборудване с интелигентни функции за контрол, които може да се управляват чрез сензорен панел или пулт на дистанционно управление, предоставящи пълен контрол върху изображение, звук, осветление и щори. Такава възможност е предоставена от клавиатури, стенни LCD контролери, или сензорни панели.
Автоматизация за домашни киносалони - HomeCinema.bg

Автоматизацията на домашното кино трябва да се разглежда като част от възможната цялостна автоматизация на жилището – за повечето от достъпните контролери на пазара не е проблем да управляват не само устройствата във вашия хол, но и всички останали системи в дома. Изборът, който трябва да направите, е какъв трябва да е интерфейсът, който ще използвате за управление и комуникация с вашата автоматизирана система.
Универсалното дистанционно управление използва набор от инфрачервени (IR) команди за управление на системата за домашно кино. Когато се използва в комбинация с контролер в зависимост от програмирането – може да управлява всички устройства, включени в системата.

Автоматизация за домашни киносалони - HomeCinema.bg

Аудио Арте ООД предлага, проектира и изгражда системи за автоматизация на домашно кино и мултимедия. Компанията е оторизиран дилър на продуктите на едни от най-големите производители в сектора:

Автоматизация за домашни киносалони - HomeCinema.bg

Оторизиран дилър за България на Control 4

Автоматизация за домашни киносалони - HomeCinema.bg

Платинен оторизиран дистрибутор за България на Extron Electronics

Автоматизация за домашни киносалони - HomeCinema.bg

Оторизиран дилър за България на Crestron Electronics

Scroll to Top
Call Now Button