Denon

Denon има богат опит зад гърба си - историята на компанията започва през 1910 година. Denon е първата японска компания, произвеждаща аудио оборудване, която продава дискове, още през 1951 г..В началото на 70-те години Denon разработва и произвежда първия в света цифров PCM рекордер и през 1972 г. пуска първите в света цифрови LP.
През годините Denon си изгради впечатляваща репутация, като получи уважение и многобройни отличия по целия свят като производител на изключително качествени Hi-Fi продукти. Напоследък, използвайки натрупания опит и квалификация за създаване на аудио и видео компоненти, Denon спечели завидна позиция като един от световните лидери в производството на оборудване за домашно кино.
Днес името Denon се превърна в синоним на зашеметяващи, завладяващи изображения и поразително детайлни имощни съраунд звуци. От домашно кино и hi-fi до миникомпонентните системи, всеки продукт на Denon символизира истинската същност на естествения звук и чистата красота.
Гъвкави и безкомпромисни, ресивърите за домашно кино са плод на хай енд технологиите и опита на Denon. Истинските аудиофили разбират, че за да създадете богата аудио среда и да уловите кинематографично изживяване в уюта на собствения си дом, се нуждаете от висококачествен AV ресивър