Интересно

Klipsch RP-8060FA обгръща десетилетия акустично инженерство на Klipsch в система, която предоставя динамично кинематографично изживяване. Сертифицираните от Dolby височинни канали, хлътнали под ъгъл в горната част на колоните, буквално "разбиват" покрива на вашето домашно кино за допълнително  аудио вълнение, опаковано в днешните филмови издания и потоци с висока разделителна способност.

Независимо дали имате домашно кино или просто телевизор в хола си, инсталирането на система за съраунд звук ще издигне всяко предаване на спорт, концерт или филм, до невероятно изживаване. Вградените високоговорители на вашия телевизор просто не могат да се справят с дълбоките басове и набор от леки звуци, които системата от тонколони осигурява. Но ако не сте купували комплект тонколони, може да не знаете дали да купите 2.1 аудио система или 7.1 съраунд аудио система. Ето всичко, което трябва да знаете за това какво е съраунд звук и как правилно да настроите вашата съраунд аудио система.

Домашното кино е предназначен за удобно гледане и слушане на всякакъв вид звуково и визуално съдържание, като създава атмосферата на професионално кино в частен дом. Независимо от бюджета и размера на помещението, особено в ситуацията на глобална пандемия през която преминаваме в момента, домашното кино е подходящо решение за забавление вкъщи на цялото семейство.

Добре позната със своята репутация за висока производителност на приемлива цена, NAD представя 4K Ultra HD ресийвър с BluOS - T 778, който е надграден върху богатото наследство и философия на компанията - лекота на употреба и възможност за бъдещи хардуеърни подобрения. 

През летните месеци често различни медии или организации инициират кино на открито по различни площади и паркове. Понякога обаче, не искаме да сме част от подобно мероприятие, а сами да гледаме някой любим филм. Ако сме сами, трябва да си гледаме вкъщи, където съвсем няма да сме навън. Кино в задния двор е перфектното развлечение за летните вечери, които да проведем с нашите приятели и роднини и Аудио Арте е подготвил специални цени на ландшафтни озвучители.

Помислите ли за домашно кино, мислете за Klipsch. Съвкупността от висока чувствителност, оптимизирани настройки, и качествена изработка, предоставя удоволствието от гледането на кино в домашна обстановка, даже и за най - претенциозните любители, с опит в Hi Fi сферата.

Новият DLA-RS3000 е първият в света 8к проектор за домашно кино с възможност за разделителна способност 8192x4320рх. В допълнение към детайлните 4К изображения, съчетава изключителна яркост и широка цветова гама с висок контраст и изображения, които са по-близо до реалността от всякога, като получавате най-доброто изображение за домашно кино!

Новата гама от говорители Klipsch Reference Premiere 2018 включва компактни тонколони, подови високоговорители, център говорители и съраунд високоговорителите (Atmos), които използват сложна технология с висока производителност. 
За повече подробности относно новата референтна линия можете да следите нашите новини и попълване на портфолио.

Aудио Арте представя новата серя Klipsch Reference 2018 в лицето на флагмана, подовите колони Klipsch R-620F. Този ярък представител на новата серия замества, излизащите от производсто Klipsch R-26F, с уникално ново звучене. Изложените крепежни елементи, ъгловати крака и магнитни решетки с нисък профил дават на високоговорителите излъскан, модерен външен вид.

Проекторите на световноизвестната марка JVC, от серията D-ILA Reference, вече са на пазара. Моделите DLA-RS400, DLA-RS500 и DLA-RS600 са отлично решение за домашно кино. Те осигуряват динамично възпроизвеждане на изображенията, независимо дали ги използвате в 2D или 3D режим. Проекторите са подходящи за употреба и за висок клас домашно кино.

Обмисляте инсталиране на домашно кино? Предстоящата покупка на нова аудио/видео техника ви изпълва с очакване на приятни емоции пред големия екран и невероятен звук? Вече планирате да посетите някои от големите вериги за техника? Чудесно!... Но първо прочетете тази статия...