Марки

acurus

ACURUS

Acurus е първокласна марка за инсталиране на частни домашно кино и медийни стаи, усилване на мощността и акустична оптимизация на помещението. Превъзходното инженерство в марката Acurus от многоканални процесори, предусилватели и усилватели се характеризира с висока производителност, автентичност на възпроизвеждане, модерна естетика, стабилен дизайн и конструкция, интуитивна работа -- всичко проектирано и произведено в САЩ. След като спечели глобални награди и признания на рецензенти, Acurus постигна идеална пресечна точка на цена и производителност.

AUDIO CONTROL


AUDIO CONTROL е фирма създадена от аудио експерти – включително някои от най-добрите инженери на планетата – създаващи аудио инструменти за хора, които обичат невероятния звук, без значение дали тази любов е нова или дългогодишна. Тяхното верую е, че страхотният звук може да повиши настроението ви, да предизвика щастие и да ви накара да се усмихнете, без дори да знаете защо; може да ви накара да се почувствате живи и да оцените всеки един момент.

NAD

Името NAD произлиза от “New Acoustic Dimension” и е едно от най-известните европейски имена в Hi-Fi. Един от основателите на марката е Bjorn Erik Edvardsen, който и до днес е създател и конструктор на повечето от уредите носещи инициалите BEE в името си. NAD е синоним на качествен звук и семпъл, изчистен дизайн. Философията на NAD е “Misic first”, което означава впечатляваща мощ и неподправено музикално възпроизвеждане, дизайн за лесна употреба, къс път на сигнала за чист музикален тон. Продуктите на NAD са с отлично съотношение цена/качество, видимо превъзхождайки конкурентите си от същия ценови клас.
Към всички продукти NAD>>>

Klipsch

Историята на американската компания Klipsch е история на триумфа. Основана през 1946 година от Пол Клипш, тя бързо си спечелва репутацията на солиден производител на акустични системи както за стерео, така и за съраунд озвучаване на домашно кино. Принципното различие на акустичните системи на Klipsch от акустичните системи на другите производители се дължи на използването на рупорните динамични високочестотни говорители.
Към всички продукти Klipsch>>>

PSB Speakers

Още от основаването си през далечната 1972 г., компанията PSB задава нови стандарти в акустичния дизайн, наблягайки на своята “true-to-nature” философия за възпроизвеждане на музиката така, както е била записана в студиото. Тя е една от водещите компании за озвучителни тела в Канада, основана от Пол Бартън - един от най-утвърдените акустични дизайнери в индустрията днес.
Към всички продукти PSB>>>

Artcoustic

Връщайки се към корените на традиционната датски дизайн високоговорител, Artcoustic напълно преобразява конвенционалния високоговорител като му придава модерна визия. Продуктите на Artcoustic са произведения на изкуството и се нареждат сред елита на говорителите от висок клас по целия свят. Отличават се със забележително динамичен обхват и ефективност, забележителен и изтънчен дизайн в сравнение с конвенционалните Hi-Fi продукти. Уникалното при тях е възможността да се принтира на гриловете изображения, които да ги превърнат в неповторима част от интериора. Високоговорителите на Artcoustic са идеалното решение за жилища и търговски обекти от висок клас.
Към всички продукти Artcoustic >>>

Highland Audio

Френската компания Highland Audio изработва елегантни висококачествени високоговорители. Всеки техен детайл е подбран с цел оптимално акустично изживяване. В края на производствената линия, всеки произведен високоговорител се тества с толеранс от максимум 2.5%.
Към всички продукти Highland >>>

Elipson


С над 80 години опит в производството на високоговорители, Elipson предлага гама от продукти, която ще отговори най-пълно на вашите нужди, започвайки от Studio Pro bookshelf, до високия клас стоящи колони 4260. Същевременно, Planet L/M предлага уникален ретро дизайн от 60-те и ще зарадва не само слуха, но и очите ви. Най-новата серия Prestige Facet е насочена към любителите на домашно кино.
Към всички продукти Elipson >>>

Inakustik

Компанията Inakustik предлага много широк спектър първокласни кабели за висококачествените домашни аудио-видео системи. Новите формати, използвани в стерео системите и системите за домашно кино, предявяват и нови изисквания към качеството на кабелите и съединителите. За да се изпълнят тези изисквания, Inakustik използват в своите кабели множество нови и оригинални технологии. В асортимента на компанията влизат също така и различни видове аксесоари, конектори и много други. Всички компоненти са изготвени в Германия! Освен производство на кабели и интериорни системи за окабеляване Inakustik издава и качествена музика (CD и DVD) за аудиофили.
Към всички продукти Inakustik >>>

NorStone

Интериорното обзавеждане на дома вече се превръща в необходимост за всеки. Независимо от това, какъв е вашият стил, каква електроника имате, компанията NorStone има решение за вас в областта на мебелите за аудио и видео техника. Предложенията на NorStone комбинират достъпна цена, функционалност и красота за поставянето на телевизор, стерео уредба или грамофон, без да нарушават домашния декор. Като допълнение, NorStone предлага широка гама кабели на много атрактивни цени.
Към всички продукти NorStone >>>

Bowers&Wilkins


Bowers&Wilkins е английска компания с 52-годишна история, основана от двама ентусиасти – Джон Бауърс и Рей Уилкинс. Те стартират своя бизнес с озвучителни тела веднага след Втората световна война и последователно усъвършенстват своите продукти в магазина си в Уортинг, който съществува и до днес. Компанията следва традициите на своите основатели като продължава последователно да развива уникалните си концепции.
Към всички продукти Bowers&Wilkins >>>

Onkyo

Onkyo Corporation е японски производител на потребителска електроника, специализирана в областта на домашното кино и аудио техниката. Компанията стартира под името Osaka Denki Onkyo KK преди почти 70 години, през 1946 г. Самата дума Onkyo се превежда като "звукова хармония". В портфолиото на компанията влизат AV процесори и ресивъри, тонколони, Blu Ray плеъри, Hi-Fi компоненти, слушалки и аксесоари.
Към всички продукти Onkyo >>>

Dune HD

Марката Dune HD e световен лидер при високопроизводителните мултимедийни плеъри. Устройствата, които предлагат са универсални, мощни, с Full HD (1080p) качество, и са спечелили множество награди за дизайн и функционалност. С интуитивния си потребителски интерфейс и поддръжката за всички SD и HD видео и аудио формати, моделите на Dune HD са перфектната основа за една съвременна система за домашно кино.
Към всички продукти Dune HD >>>

Projecta

Projecta е подразделение на Milestone AV Technologies и водещ производител на висококачествени прожекционни екрани и аудиовизуални мебели в Европа. Проектира, разработва и изгражда широка гама прожекционни екрани в най-голямото производствено съоръжение в Европа, разположено в Weert, Холандия. Основана през 1952 г., Projecta има 60 години опит и с течение на времето се превръща в голям и надежден производител на прожекционни решения.
Към всички продукти Projecta >>>

Stewart Filmscreen

Като семеен бизнес от 1947 г., американската компания Stewart Filmscreen поддържа най-високите стандарти в проектирането и изработката на екрани, както и при обслужването на своите клиенти. Stewart Filmscreen продължава да проектира и произвежда новаторски продукти, насочeни както към потребителския, така и към професионалния сегмент.
Към всички продукти Stewart Filmscreen >>>

Lumene

Френската компания Lumene е специализирана в производството на прожекционни екрани. Продуктите покриват широка гама, задоволяваща желанията и потребностите и на най-взискателните клиенти и също така следяща линията на новостите и тенденциите на пазара, като същевременно гарантира отлично съотношение между цена и качество.
Към всички продукти Lumene >>>

Ligra

Основаната през 1968 г. италианска компания Ligra, предлага разнообразен асортимент от статични екрани, моторизирани прожекционни екрани, акустично прозрачни екрани, преносими сгъваеми екрании други. Техните продукти както за конферентни зали, така и за домашни кина.
Към всички продукти Ligra >>>

B-Tech

B-Tech International е световен лидер в проектирането и производството на монтажни решения за Аудио и Видео техника. Осъзнавайки нуждата от подходящи закрепващи и свързващи елементи и специализирайки се в тази област, B-Tech израства от малък регионален AV дистрибутор от югоизточен Лондон, до корпорация предлагаща стотици специализирани продукти, с офиси и дистрибуторски центрове пръснати из целия свят.
Към всички продукти B-Tech >>>

Digital Projection

Компанията Digital Projection е пионер и лидер в индустрията на цифровите изображения. Тя произвежда широка гама от проектори с ултра висока производителност. Техните проектори са еталон за качество и могат да бъдат използвани в различни видове области - образование, медицина, наука, цифрово кино, търговски развлечения, храмове и др.
Към всички продукти Digital Projection >>>

Epson Projectors

Като лидер в производството на проектори, Epson предлага висококачествени продукти, които се отличават с неповторима яркост и новаторски характеристики за различните сектори на приложение - в бизнес сферата, образованието или домашното кино. От самото начало, Epson се превръща в пионер и определя стандартите за качество на изображението и иновациите при мултимедийните проектори. Освен марка номер 1 в САЩ, Epson има значителен дял от пазара в световен мащаб, както и множество награди и признания за отличие.
Към всички продукти Epson >>>

JVC Projectors

За милиони потребители по света, картината е всичко. Японската компания JVC произвежда висок клас проектори за домашно кино, които са с водеща позиция в своя клас, осигоряващи излючително високо ниво на картината. Освен това JVC произвежда Digital Cinema проектори, офис проектори и проектори за обучения.
Към всички продукти JVC Projectors >>>

Panasonic Pro Displays

Специализираните екрани на Panasonic Professional Displays осигуряват най-високо качество на видео изображението, с дълбоки и богати черни, широк спектър цветове, разнообразие от размери и резолюции, модулна архитектура и превъзходно качество на продуктите. Остава само да се наслаждавате на филмите, които харесвате.
Към всички продукти Panasonic Pro Displays >>>

Sunfire

Gefen е водеща американска компания, лидер в областта на AV и KVM инфраструктурата и предлагаща редица специализирани продукти за сигнали – аудио/видео превключватели, разклонители, удължители, скейлъри, конвертори, адаптори, кабели, предназначени за индустриални, професионални, студийни и домашни потребители, и покриват цялата гама от видове и размери. Мащабируемите решения на Gefen дават възможност на аудио видео и компютърните системи да се интегрират по-лесно, да се разширяват, конфигурират и оптимизират, което ги прави максимално ефективни.
Специалисти и интегратори от цял свят търсят решенията на Gefen заради надеждните им продукти, които издържаха изпитанието на времето, както и заради квалифицираните технически решения, представени в широката гама произвеждани продукти.
Към всички продукти Sunfire >>>

Gefen

Gefen е водеща американска компания, лидер в областта на AV и KVM инфраструктурата и предлагаща редица специализирани продукти за сигнали – аудио/видео превключватели, разклонители, удължители, скейлъри, конвертори, адаптори, кабели, предназначени за индустриални, професионални, студийни и домашни потребители, и покриват цялата гама от видове и размери. Мащабируемите решения на Gefen дават възможност на аудио видео и компютърните системи да се интегрират по-лесно, да се разширяват, конфигурират и оптимизират, което ги прави максимално ефективни.
Специалисти и интегратори от цял свят търсят решенията на Gefen заради надеждните им продукти, които издържаха изпитанието на времето, както и заради квалифицираните технически решения, представени в широката гама произвеждани продукти.
Към всички продукти Gefen >>>

ISOL-8

Британската фирма ISOL-8 Teknologies е специализирана в проектирането и производството на продукти за стабилизиране, филтриране (conditioning), разделяне и защита на захранването на аудио и видео техника и е водеща в класа продукти, които произвежда. Аудио Арте предлага разнообразна гама продукти ISOL-8 за различни основни типове приложения.
Към всички продукти  ISOL-8 >>>