Epson EH-TW9400 Проектор

С Epson EH-TW9400 получавате 4K PRO-UHD1 за отчетлива и ясна картина: Подобряване до 4K, поддръжка на Full HD, UHD BD и HDR.

Категория:

Описание на Epson EH-TW9400 Проектор

Epson 4K PRO-UHD не е просто спецификация за разделителна способност, а всъщност обхваща всички фактори, които влияят на качеството на изображението, включително интензитет на бялата и цветна светлина, контраст, HDR10, обработване на цветовете, както и възможността за приемане, обработка и прожектиране на 4K съдържание.
Високият динамичен обхват предлага съвършено кино изживяване, като увеличава коефициента на контрастност и диапазона между най-тъмните и най-светлите зони на екрана. Това дава по-голяма дълбочина и позволява да виждате невероятна, невиждана преди детайлност. Но това не е всичко. Цветовете са по-богати и картината става едновременно по-естествена и по-наситена – и в края на краищата – по-завладяваща. Благодарение на поддръжката за HDR можете да се възползвате от най-новото HDR съдържание.
Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.
За разлика от тях проекторите с DLP технология с 1 чип използват въртящо се колело, за да прожектират цветовете последователно. Вместо ясни контури, някои зрители могат да изпитат „ефект на дъгата“ – разсейващи и неестествени цветни ивици.
Ултраширока цветова палитра увеличава диапазона на реалистичните цветове, а високият коефициент на контрастност предоставя дълбоки оттенъци на черното за изразени детайли в сенките.
Технологията за интерполация на кадрите добавя нови кадри между вече съществуващите и така помага за по-малко размазване при бързодвижещи се сцени. Резултатът е, че размазването е по-малко, а движението изглежда много по-гладко и ясно.

Характеристики:

  •     4K PRO-UHD1 за отчетлива и ясна картина: Подобряване до 4K, поддръжка на Full HD, UHD BD и HDR
  •     Гладко и бързо движение: Интерполация на кадрите и подобряване на детайлите
  •   Гледайте по един филм всеки ден в продължение на 7 години: 5 000 часа експлоатационен живот на лампата в еко режим
  •   Напълно моторизирани оптични елементи: Моторизирано увеличение, фокусиране и отместване на обектива
  •     Голямо отместване на обектива: ±96,3% по вертикала и ±47,1% по хоризонтала

Техническа спецификация на Epson EH-TW9400 Проектор

Производител

Epson

Сайт на производителя

https://www.epson.eu/products/projectors/home-cinema/eh-tw9400

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Epson EH-TW9400 Проектор”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Scroll to Top
Call Now Button