ISOL-8 PowerLine Plus

Всяка система има нужда от качествено захранване за да достигне най-добрите резултти.

Категория:

Описание на ISOL-8 PowerLine Plus

Всяка система има нужда от качествено захранване за да достигне най-добрите резултти. PowerLine е семейство от компактни разклонителни блокове (PDU), които са предназначени да се подобри работата на всяка една AV системата. В комбинация с нашата гама от IsoLink екранирани захранващи кабели, PowerLine предлага гъвкави, но мощни решения.

Всички модели имат лицев панел от анодиран алуминий с дебелина 6мм. Това е идеална механична основа: немагнитна и нерезонансна. Входа е с IEC конектор. Всеки изход е от висококачествен контакт с капаче на панти и защита до IP54, предпазващ от мръсотия, прах и малки пръсти. Окабеляването е от внимателно подбран, посребрен меден проводник с цялостна PTFE изолация, който предоставя отлични качества за пренос на захранващо напрежение.

PowerLine Plus

В PowerLine Plus носи определен брой специфични характеристики. Стандартното мрежово заземяване е ограничено съпротивление и се държи като антена, която улавя радиочестотните смущения. PowerLine Plus има заземяващ дросел специално изработен и със специално високопроводимо ядро. Така се постига огромно затихване и филтриране на всякакви радиочестотни шумове в заземяването. Входният контакт е IEC с родиево покритие от Oyaide. И накрая е монтиран един шунтиращ филтър. Тази топология позволява директна връзка на фазовия и неутралния проводници към апаратурата и осигурява ефективно шумопотискане без никакво влияние върху доставката на пикови токове.

Техническа спецификация на ISOL-8 PowerLine Plus

Производител

ISOL-8

Сайт на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ISOL-8 PowerLine Plus”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button