ISOL-8 PowerLineAxis

Всяка система има нужда от качествено захранване за да достигне най-добрите резултти.

Категория:

Описание на ISOL-8 PowerLineAxis

Всяка система има нужда от качествено захранване за да достигне най-добрите резултти. PowerLine е семейство от компактни разклонителни блокове (PDU), които са предназначени да се подобри работата на всяка една AV системата. В комбинация с нашата гама от IsoLink екранирани захранващи кабели, PowerLine предлага гъвкави, но мощни решения.
Всички модели имат лицев панел от анодиран алуминий с дебелина 6мм. Това е идеална механична основа: немагнитна и нерезонансна. Входа е с IEC конектор. Всеки изход е от  висококачествен контакт с капаче на панти и защита до IP54, предпазващ от мръсотия, прах и малки пръсти. Окабеляването е от внимателно подбран, посребрен меден проводник с цялостна PTFE изолация, който предоставя отлични качества за пренос на захранващо напрежение.
PowerLine Axis
PowerLine Axis предлага иновативен начин за справяне с проблема за постоянните (DC) токове в захранващата мрежа. На теория вълната на напрежението в мрежата трябва да бъде чиста симетрична синусоида. На практика от вълната да достигне до нас със скосявания,  изкривявания или несиметрична със значително компонента от постоянно напрежение. Трансформаторите в захранващите блокове на стандартното оборудване не могат да поемат значителни постоянни токове без да бъдат изложени на риск. В PowerLine Axis има пет висококачествени изхода, свързанни към една захранваща схема, която центрира синусоидата на напрежението и премахва всяко постоянно напрежение от електрическата мрежа, пресича механичното бучене и подобрява работата на включените към разклонителя елементи.

Техническа спецификация на ISOL-8 PowerLineAxis

Производител

ISOL-8

Сайт на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ISOL-8 PowerLineAxis”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button