ISOL-8 PowerLineUltra

Всяка система има нужда от качествено захранване за да достигне най-добрите резултти.

Категория:

Описание на ISOL-8 PowerLineUltra

Всяка система има нужда от качествено захранване за да достигне най-добрите резултти. PowerLine е семейство от компактни разклонителни блокове (PDU), които са предназначени да се подобри работата на всяка една AV системата. В комбинация с нашата гама от IsoLink екранирани захранващи кабели, PowerLine предлага гъвкави, но мощни решения.
Всички модели имат лицев панел от анодиран алуминий с дебелина 6мм. Това е идеална механична основа: немагнитна и нерезонансна. Входа е с IEC конектор. Всеки изход е от  висококачествен контакт с капаче на панти и защита до IP54, предпазващ от мръсотия, прах и малки пръсти. Окабеляването е от внимателно подбран, посребрен меден проводник с цялостна PTFE изолация, който предоставя отлични качества за пренос на захранващо напрежение.
PowerLine Ultra
В PowerLine Ultra е специалнно за аудио. Един директен изход е предвиден за големи товари, като например усилватели и филтриран със силов шунтиращ филтър. Останалите изходи са използват специални ISOL-8s Transmodal филтриращи технологии и са предназначени за различни аудио източници. Transmodal-ните ISOL-8 филтри ефективно намаляват всички видове предавани и предизвикани в мрежата шумове. Така можете да бъдете сигурни, че вашата система ще използва най-чиститата възможна мощност.

Техническа спецификация на ISOL-8 PowerLineUltra

Производител

ISOL-8

Сайт на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ISOL-8 PowerLineUltra”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button