Klipsch Cinema 600 Soundbar

Klipsch Cinema 600 е истинска 3.1 саундбар система с 10-инчов безжичен субуфер, добавяща динамична мощност във всеки детайл от вашата музика и филми.

Категория: Марка:

Описание на Klipsch Cinema 600 Soundbar

Klipsch Cinema 600 е истинска 3.1 саундбар система, включваща централен канал за повишена яснота на гласа, високочестотни високоговорители и мощен безжичен 10-инчов субуфер , точно като легендарните професионални високоговорители за кино, за динамична мощност във всеки детайл от вашата музика и филми. Можете да добавите Surround 3 за истинско 5.1 съраунд звуково изживяване.

ЛЕСНО ПУСКАЙТЕ И ИГРАЙТЕ
Cinema 600 е проектиран за лесна настройка. Просто включете включения HDMI кабел или оптичен кабел, за да надградите сериозно звука на телевизора си. Включеният 10-инчов безжичен субуфер е предварително сдвоен за автоматично свързване извън кутията, за безпроблемна настройка само за минути.

ЧУЙТЕ ВСЯКА ДУМА
Всички нови персонализирани режими за настройка на диалога не само увеличават силата на диалога във вашите телевизионни предавания и филми, но също така оптимизират настройката на EQ на системата, за да гарантират, че диалогът е свеж, ясен и изключително разбираем, независимо какво се случва на екрана. Три нива на диалогов режим гарантират, че можете да намерите идеалната настройка за вашите нужди.

ДИСТАННО УПРАВЛЕНИЕ ЗА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ
Включеното първокласно дистанционно разполага със светодиодни бутони, разпознаващи движението, така че да имате пълен контрол, дори когато осветлението е слабо. В допълнение към силата на звука и избора на вход, дистанционното ви позволява да регулирате нивото на субуфера, нивото на съраунд и режима на звука с едно натискане на бутон, за да наберете перфектното изживяване при слушане директно от мястото си.

10-ИНЧОВ БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР
Cinema 600 се предлага с мощен безжичен 10-инчов субуфер – най-големият в своя клас – който можете да поставите навсякъде в стаята си. Безжичната 2,4 GHz технология автоматично свързва звуковата лента и субуфера заедно с почти нулева латентност за перфектен звук на всяко място. Допълнителен кабелен изход за субуфер означава, че можете да добавите втори субуфер към вашата настройка или просто да замените включения безжичен субуфер с избрания от вас субуфер.

DOLBY AUDIO®BUILT IN
Вградената обработка на Dolby Digital позволява мощно кино изживяване с дискретна обработка за диалогови и (по избор) съраунд канали. Чуйте филмите си точно както в истински киносалон.

Основни спецификации:

СИСТЕМА 45 ” 3.1 саундбар с 10” безжичен субуфер
МАКС. АКУСТИЧЕН ИЗХОД 03 dB
ВИСОКО ЧЕСТОТНИ ДРАЙВЕРИ (3) 1 ”(25.4 мм) меки куполни пищялки, свързани с рога на Tractrix®
СРЕДНИ ДРАЙВЕРИ 76,2 мм висококачествени овални композитни конуси
СУБУФЕР 10 ”(254 mm) безжичен преносим субуфер
МАТЕРИАЛ НА КОРПУСА Саундбар – дърво • субуфер – дърво
СИСТЕМНА МОЩНОСТ 600W
ЧЕСТОТЕН ОТГОВОР 28-20kHz
ВХОДОВЕ  HDMI-ARC • Bluetooth® • 3,5 мм аналогов • Оптичен цифров
ИЗХОДИ Изход за субуфер (RCA)
РАЗМЕРИ (ЛЕНТА) 45 „(114,3 см) Ш х 2 7/8“ (7,3 см) В х 3 3/8 (8,6 см) Д
РАЗМЕРИ (СУБУФЕР) 14 1/4 „(36 см) Ш х 18 1/2“ (47 см) В х 14 1/2 „(37 см) D
ФИНИШ Черен
ВОЛТАЖ 100-240V 50 / 60Hz вътрешно захранване
ТЕГЛО 13,97 kg
ОПЦИИ ЗА МОНТАЖ 1/4 20 резба, Включени скоби за стена с тънка дълбочина

Техническа спецификация на Klipsch Cinema 600 Soundbar

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

https://www.klipsch.com/products/cinema-600-sound-bar

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch Cinema 600 Soundbar”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Scroll to Top
Call Now Button