Klipsch R-620F Speakers

Klipsch R-620F осигуряват енергичен звук, който ще вдъхне нов живот на вашата домашната система, с възможно най-чистия и естествен звук.

Категория: Марка:

Описание на Klipsch R-620F Speakers

Klipsch R-620F осигурява енергичен звук, който вдъхва живот на вашата музика и филмови саундтраци. Използвайте тези подови високоговорители за домашната си система, за да осигурите авторитет на системата. Те също така ще доставят много  дълбоки и богати баси в двуканална музикална система.
90 ° х 90 ° TRACTRIX HORN Изключителната технология на Klipsch Tractrix® Horn осигурява мощта, детайлите и емоциите на живата музика с възможно най-чистия и естествен звук.
Ексклузивното окачване на Linear Travel (LTS) свежда до минимум изкривяването за подобрени, детайлни изпълнения. Kapton® е изключително лек и твърд материал, използван в окачването на високоговорителите, за да осигури висока ефективност и да подобри разделителната способност и детайлите. LTS високочестотните високоговорители са отличителен белег на високоговорителите Klipsch, което го прави основен компонент на някои от най-добрите говорители в света.
Вулканизираните графитни шумове (IMG) са изключително леки и точни, осигурявайки забележима нискочестотна реакция с минимално разпадане и изкривяване. Когато се сдвоява с високочестотния високоговорител LTS на Tractrix Horn, той осигурява най-висока ефективност на високоговорителите в своя клас.
Задният Tractrix порт е перфектно съчетан с корпуса и басовете, създавайки идеален въздушен поток с минимално изкривяване или турбуленция дори при най-ниските честоти.
Кръстосаните клейове с подобрена матрица подобряват дисперсията, което води до подобряване на дефиницията на средния клас – критичен за богатия на диалог материал в централните канали. Изложените крепежни елементи, ъгловати крака и магнитни решетки с нисък профил дават на високоговорителите излъскан, модерен външен вид. Стилна естетика с абсолютна издръжливост, която води до безпроблемна интеграция във всеки декор. Подсилената конструкция на MDF намалява вибрациите на корпуса за по-малко звуково оцветяване и подобрена звукова точност.

Основни функции:
Двойни 6,5-инчови IMG-конуси от мед
Бас-рефлекс посредством Tractrix®ports за задно окачване
1 „Алуминиев LTS високочестотен високоговорител
90 х 90 квадратни метра Tractrix®
Стилно, устойчиво на надраскване дърво

Техническа спецификация на Klipsch R-620F Speakers

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch R-620F Speakers”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button