Klipsch R52C Center Speaker

С централния канал Klipsch R-52C получавате кристално чист звук за филмовия си диалог и музикалните текстове, с невероятна акустика.

Категория: Марка:

Описание на Klipsch R52C Center Speaker

Получете кристално чист звук за филмовия си диалог и музикални текстове с невероятната акустика от централния канал R-52C. Изключителната технология на Klipsch Tractrix® Horn осигурява мощта, детайлите и емоциите на живата музика с най-чистия и възможно най-естествен звук, като ви дава чудесна възможност за слушане отпред, за разлика от други.
Ексклузивното окачване на Linear Travel (LTS) свежда до минимум изкривяването за подобрени, детайлни изпълнения. Kapton® е изключително лек и твърд материал, използван в окачването на високоговорителите, за да осигури висока ефективност и да подобри разделителната способност и детайлите. LTS са отличителен белег на високоговорителите Klipsch, което го прави основен компонент да бъдат някои от най-добрите говорители в света.
Вулканизираните графитни конуси (IMG) са изключителни, осигурявайки забележима нискочестотна реакция с минимално разпадане и изкривяване на звука. Когато се сдвоява с високочестотния високоговорител LTS на Tractrix Horn, той осигурява най-висока ефективност на високоговорителите в своя клас.
Изложените крепежни елементи и магнитните решетки с нисък профил дават на високоговорителите полиран, модерен външен вид.
МДФ кутията придава стилна естетика с абсолютна издръжливост, която води до безпроблемна интеграция във всеки интериор. Подсилената MDF  конструкция намалява вибрациите на корпуса за по-малко звуково оцветяване и подобрена звукова точност.

Основни функции:
1 „Алуминиев LTS високочестотен високоговорител
Двойни 5,25-инчови  IMG конуси от мед
Изключителна технология Klipsch Tractrix® Horn
Висококачествен, издръжлив дизайн на корпуса
Устойчив на надраскване текстуриран винил 

Техническа спецификация на Klipsch R52C Center Speaker

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch R52C Center Speaker”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button