Klipsch RF-7 III Floorstanding Speaker

По някаква причина емблематичните RF-7 III вече си спечелиха прякора „огнедищащи чудовища“. Те са най-добре звучащите говорители в тази ценова категория.

Категория: Марка:

Описание на Klipsch RF-7 III Floorstanding Speaker

Изработен от от висококачествена дървесина с натурален дървен фурнир черен дъб, череша и орех – RF-7 III е подсилен високоговорител, който съдържа всички легендарни високи технологии на Klipsch водещи до ефективен звук. Новите RF-7 III използват изцяло нов титаниев компресионен високочестотен говорител, поставен в излят под налягане Tractrix horn рупор, преработени двойни камери в кутията, керамично-метални ниско/средночестотни високоговорители и са завършени във висококачествени дървени фурнири. Тези озвучителни тела са достоен пример за легендарността на Klipsch в високо производителното аудио. Използвайки Tractrix геометрия, новите портове на RF-7 III осигуряват възможно най-ефективният въздушен трансфер от кутията за най-чистата и най-мощна репродукция в нискочестотния диапазон на пазара. 
Тези масивни кули имат двукамерна преносима конструкция, където всеки от двата 10-цолови кераметални уфера се радва на свое собствено отделно заграждение, за да работи в него. Според клиповете това намалява аномалните средни честоти, което води до подобрена линейност. Крайният резултат се казва, че е „много артикулиран звукозапис“.
Спецификациите за RF-7 III са впечатляващи. Klipsch поддържа честотна характеристика от 32 Hz до 25 kHz +/- 3 dB с чувствителност 100 dB (2,83 V / 1M) и 8-ohm съвместимост. Захранването е изброено като непрекъснато 250 вата, с върхове от 1000 вата.
Според специалистите: „Тези говорители са спечелили прякора“ огнедишащи чудовища „по някаква причина. Те са най-добре звучащите говорители в тази ценова категория. „
90° X 90° TRACTRIX® HORN
Преработеният рупор Tractrix Horn е с кръгло гърло, преминаващо в квадратна „уста“ за да се подобри още повече високочестотното представяне, както и сцената и динамиката на звука. Конструкцията от излята под налягане гума предоставя и високочестотно демпване за да се редуцира грубостта и за да се подобри детайлността. Всичко това води да възможно най-чистият и натурален звук.  
1 3/4″ ТИТАНИЕВ КОМПРЕСИОНЕН ДРАЙВЕР    Компресионият високочестотен високоговорител разполага с нов дизайн на фазовата капачка за да се подобри фазовата кохерентност в гърлото на рупора, което води до подобряване на линейността на звуковото налягане във високо честотния диапазон. Тези високоговорители представят върховната точка в изследванията и разработките на Klipsch, като осигуряват невероятна издържливост и лека конструкция за минимални изкривявания и възможности за повреда на конусите. В комбинация с поставения в Tractrix Horn рупор компресионен високочестотен драйвер, те осигуряват най-висока ефективност  в класа си.
НОВИ ДВОЙНИ КАМЕРИ + TRACTRIX® PORTПри RF-7 III новата кутия, разделена на две отделни камери позволява всеки един от 10-инчовите високоговорители да работи в отделен акустичен обем, независимо от другия. Това подобрява линейността и на двете задвижващи системи и минимизира проблемите породени от стоящи вълни вътре в кутията на тонколоната, които могат да доведат до честотни аномалии в чувствителния средночестотен диапазон.
Всеки 10-инчов високоговорител е поставен в рама от много здрав излят алуминий за да работи без никакви излишни вибрации. В добавка, всеки говорител използва двойна магнитна система за да се елиминира модулацията на магнитната енергия, което е довело до подобряване на линейността на движението на конуса на говорителя.
Тези тонколони са произведени по най-високите стандарти на Klipsch  от горди майстори в Хоуп, щата Арканзас. Точно както Пол Клипш е искал. 

Характеристики: 

  • Изцяло нов 1 3/4 инчов титаниев компресионен високочестотен високоговорител   
  • 90×90 градусов  рупор Tractrix Horn излят от гума под налягане   
  • Нова бифуркатизирана кутия   
  • Два Tractrix бас порта   
  • Два 10 инчови ниско/средночестотни високоговорителя    
  • Висококачествени дървени фурнири    
  • Изработени и сглобени в Хоуп, щата Арканзас  

Техническа спецификация на Klipsch RF-7 III Floorstanding Speaker

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

https://www.klipsch.com/products/rf-7-iii-floorstanding-speaker

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch RF-7 III Floorstanding Speaker”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button