Klipsch RP-500SA Dolby Atmos

Klipsch RP-500SA отразяват звука от тавана, за да създадат едно превъзходно и потапящо преживяване при гледане на филми и слушане на музика.

Категория: Марка:

Описание на Klipsch RP-500SA Dolby Atmos

Подобрете вашата система за домашно кино с невероятните ефекти, идващи от тавана с тонколоните Klipsch RP-500SA Dolby Atmos®.  Използвайки собствената подобрена технология на хорните на Klipsch, контролираща насочеността, RP-500SA отразяват звука от тавана за да създадат едно превъзходно и потапящо преживяване при гледане на филми и слушане на музика. Тези озвучителни тела могат да бъдат използвани и като височинни канали, поставени високо на стената или като съраунд тонколони чрез лесната за употреба система за окачване – доставяйки перфектния ъгъл за още по-добри звукови ефекти. 
Казано накратко, Dolby Atmos® е най-великият напредък в домашното кино и във филмовия звук след въвеждането на съраунд звука. При добавянето на тонколони за височинни канали звукът, възпроизведен от тях се отразява в тавана на помещението за да бъде стигне до всяка точка в стаята, карайки ви да се чувствате сякаш сте по средата на екшъна!
Височинни и съраунд канали
Освен да доставят височинните ефекти от Dolby Atmos поставени върху повърхност или върху подовостоящи тонколони, RP-500SA са предвидени и да бъдат монтирани на стена като предни, задни или странични височинни канали, или да бъдат използвани като гъвкаво решение за странични или задни съраунд канали. Налична е възможност за превключване между предварително конфигурирани настройки на кросоувъра за Dolby Atmos или съраунд употреба. 
Системата за окачване на стена прави съвсем лесно добавянето на тези невероятни звукови ефекти към вашата система за домашно кина за едно истинско преживяване като от голям кино салон. 
Хибридна технология TRACTRIX® HORN
Собствената технология Tractrix® на Klipsch осигурява директното насочване на високите честоти към слушателя и редуцира нежеланите и изкуствени отражения, породени от отблъскването на индиректните вълни от стените – което означава че вие ще се наслаждавате на възможно най-чистия, детайлен и жив звук.
Анатомия на хорната
Всички озвучителни тела от серията Reference Premiere на Klipsch използват „лице“ от компресиран и излят силикон, който е сдвоен с Tractrix хорна 90 х 90 градуса за да се редуцират резонанситте за по-линейно честотно представяне. Компютърно моделираните фазови инвертори играят ролята на механичен филтър, който още повече подобрява линейността, докато предпазва високочестотния високоговорител от претоварване. 
Изцяло нов вентилиран туитър   
Вентилираният дизайн на високочестотния високоговорител редуцира стоящите вълни зад диафрагмата на туитъра за по-меко и натурално репродуциране на високите честоти.
Леката и здрава титаниева диафрагма превъзхожда представянето на алуминиевите, полимерни или копринени туитъри. 
Многократно награждаваната технология на Klipsch за линеен ход на говорителите – Linear Travel Suspension отнася буталното движение на титаниевата диафрагма на ново ниво, което понижава нивата на изкривявания и доставя истински, жив звук.   
Керамичната облицовка на магнита осигурява премиум представяне – туитърите в серията Reference Premiere поставят стандарти в акустичната репродукция.  
CERAMETALLIC™ високоговорители
Още една собствена технология на Klipsch – високоговорители от метало-керамика  – Cerametallic™. Този изключително лек и здрав материал запазва формата си и е способен да възпроизведе ниски честоти с максимална ефективност. 
Анатомия на говорителите 
Конусите от метало-керамика (Cerametallic™) са свързани с двуслойна медна намотка за превъзходна проводимост. 
Високоговорителите в серията Reference Premiere са поставени в не-резонираща, валцована стоманена кошница, захваната за големия магнит за невероятна ефективност и ниски нива на изкривявания, и са перфектно напаснати с поставените в хорни високочестотни високоговорители за оптимална акустична работа.
Задно разположен TRACTRIX® порт  
Задно разположения порт е перфектно напаснат към кутията и високоговорителите, като създава идеално движение на въздуха с минимални изкривявания или турболенции дори и при най-ниските честоти. 
С перфектен завършек   
Всички озвучителни тела в серията са със сатенено покритие с устойчив на надрасквания дизайн и представляват едно елегантно решение за вашата система за домашно кино. Здравите, гъвкави магнитни решетко осигуряват протекция и изчистена естетика, която ще допълни перфектно всеки декор. 

Характеристики: 

  • 1-инчов титаниев вентилиран високочестотен високоговорител с линейно окачване с Hybrid Tractrix® хорна    
  • 5,25-инчов ниско/средночестотен високоговорител от метало-керамика (Cerametallic™)
  • Възможност за превключване на кросоувъра между Dolby Atmos/съраунд
  • Възможност за лесен монтаж на стена за употреба като височинни канали или съраунд 
  • Премиум завършек, устойчив на надраскване    
  • Здрави, гъвкави и премахващи се магнитни решетки    
  • Размери: 75,7 x 36,6 x 28,3 см. 

Техническа спецификация на Klipsch RP-500SA Dolby Atmos

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

https://www.klipsch.com/products/rp-500sa-dolby-atmos-elevation-surround-speaker

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch RP-500SA Dolby Atmos”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Scroll to Top
Call Now Button