Klipsch RP-600M Bookshelf Speaker

Klipsch RP-600M ще изпълни вашия дом със силен, кристално ясен звук и стегнат бас, който не може да бъде възпроизведен от никоя друга букшелф тонколона. 

Категория: Марка:

Описание на Klipsch RP-600M Bookshelf Speaker

Възползвайки се от 1-инчов титаниев туитър сдвоен с технологията на Klipsch – хибридна Tractrix® хорна, букшелф говорителите RP-600M доставят невероятен звук, който ще изпълни вашия дом със силен, кристално ясен звук и стегнат бас, който не може да бъде възпроизведен от никоя друга букшелф тонколона.
Хибридна технология TRACTRIX® HORN
ТехнологияТА Tractrix® на Klipsch осигурява директно насочване на високите честоти към слушателя и редуцира нежеланите отражения, породени от отблъскването на индиректните вълни от стените – което означава, че вие ще се наслаждавате на възможно най-чистият, детайлен и жив звук.
Анатомия на хорната
Всички озвучителни тела от серията Reference Premiere на Klipsch използват „лице“ от компресиран и излят силикон, който е сдвоен с Tractrix хорна 90 х 90 градуса за  редуцирне на резонансите линейно честотно представяне. Компютърно моделираните фазови инвертори играят ролята на механичен филтър, който още повече подобрява линейността, докато предпазва високочестотния високоговорител от претоварване.
Изцяло нов вентилиран туитър  
Вентилираният дизайн на високочестотния високоговорител редуцира стоящите вълни зад диафрагмата на туитъра за по-меко и натурално репродуциране на високите честоти.
Многократно награждаваната технология на Klipsch за линеен ход на говорителите – Linear Travel Suspension отнася буталното движение на титаниевата диафрагма на ново ниво, което понижава нивата на изкривявания и доставя истински, жив звук.   
Керамичната облицовка на магнита осигурява премиум представяне – туитърите в серията Reference Premiere поставят стандарти в акустичната репродукция. 
CERAMETALLIC™ високоговорители
Още една собствена технология на Klipsch – високоговорители от метало-керамика  – Cerametallic™. Този изключително лек и здрав материал запазва формата си и е способен да възпроизведе ниски честоти с максимална ефективност.
Анатомия на говорителите
Конусите от метало-керамика (Cerametallic™) са свързани с двуслойна медна намотка за превъзходна проводимост.
Високоговорителите в серията Reference Premiere са поставени в не-резонираща, валцована стоманена кошница, захваната за големия магнит за невероятна ефективност и ниски нива на изкривявания, и са перфектно напаснати с поставените в хорни високочестотни високоговорители за оптимална акустична работа.
Задно разположен TRACTRIX® порт  
Задно разположения порт е перфектно напаснат към кутията и високоговорителите, като създава идеално движение на въздуха с минимални изкривявания или турболенции дори и при най-ниските честоти.
С перфектен завършек
Всички озвучителни тела в серията са с покритие, устойчив на надрасквания сатенен дизайн и представляват едно елегантно решение за вашата система за домашно кино. Здравите и гъвкави магнитни решетки осигуряват протекция и изчистена естетика, допълваща перфектно всеки декор.

Характеристики:  

  • 1-инчов титаниев вентилиран високочестотен високоговорител с линейно окачване с Hybrid Tractrix® хорна    
  • 6.5-инчов инчов ниско/средночестотен високоговорител от метало-керамика (Cerametallic™)
  • Бас рефлексен дизайн със задноразположен Tractrix® порт
  • Премиум завършек, устойчив на надраскване    
  • Здрави, гъвкави и премахващи се магнитни решетки    
  • Размери: 39,9 x 20,2 x 30,1 см.

Техническа спецификация на Klipsch RP-600M Bookshelf Speaker

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

https://www.klipsch.com/products/rp-600m-bookshelf-speaker

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch RP-600M Bookshelf Speaker”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Scroll to Top
Call Now Button