Klipsch RP-8060FA Dolby Atmos

RP-8060FA с интегрирани височинни канали отгоре насочват звук към тавана, от където той се отразява и доставя истинско Dolby Atmos® преживяване.Заместват модел RP-280FA

Категория: Марка:

Описание на Klipsch RP-8060FA Dolby Atmos

Озвучителните тела Reference Premiere RP-8060FA с интегрирани отгоре Dolby Atmos® височинни канали  насочват звук към тавана, от където той се отразява и доставя истинско Dolby Atmos® преживяване в комбинация с великолепна стерео сцена.
DOLBY ATMOS
Dolby Atmos® е най-великият напредък в домашното кино и във филмовия звук след въвеждането на съраунд звука. При добавянето на тонколони за височинни канали звукът, възпроизведен от тях се отразява в тавана на помещението за да бъде стигне до всяка точка в стаята, карайки ви да се чувствате сякаш сте по средата на екшъна!
Хибридна технология TRACTRIX® HORN
Технологията Tractrix® на Klipsch осигурява директното насочване на високите честоти към слушателя и редуцира нежеланите отражения, породени от отблъскването на индиректните вълни от стените – което означава че вие ще се наслаждавате на възможно най-чистият, детайлен и жив звук.
Анатомия на хорната
Във всички озвучителни тела от серията Reference Premiere на Klipsch е използван излят компресиран силикон в лицевата част, който е сдвоен с Tractrix хорна 90 х 90 градуса и редуцира резонансите за по-линейно честотно представяне. Компютърно моделираните фазови инвертори играят ролята на механичен филтър, който още повече подобрява линейността, докато предпазва високочестотния високоговорител от претоварване.
Изцяло нов вентилиран туитър
Вентилираният дизайн на високочестотния високоговорител редуцира стоящите вълни зад диафрагмата на туитъра за по-меко и натурално репродуциране на високите честоти.
Леката и здрава титаниева диафрагма превъзхожда представянето на алуминиевите, полимерни или копринени туитъри.
Многократно награждаваната технология на Klipsch за линеен ход на говорителите – Linear Travel Suspension отнася буталното движение на титаниевата диафрагма на ново ниво, което понижава нивата на изкривявания и доставя истински, жив звук.  
Керамичната облицовка на магнита осигурява премиум представяне – туитърите в серията Reference Premiere поставят стандарти в акустичната репродукция. 
CERAMETALLIC™ високоговорители
Още една собствена технология на Klipsch – високоговорители от метало-керамика  – Cerametallic™. Този изключително лек и здрав материал запазва формата си и е способен да възпроизведе ниски честоти с максимална ефективност.
Анатомия на говорителите 
Конусите от метало-керамика (Cerametallic™) са свързани с двуслойна медна намотка за превъзходна проводимост.
Високоговорителите в серията Reference Premiere са поставени в не-резонираща, валцована стоманена кошница, захваната за големия магнит за невероятна ефективност и ниски нива на изкривявания, и са перфектно напаснати с поставените в хорни високочестотни високоговорители за оптимална акустична работа.
Задно разположен TRACTRIX® порт  + двойни терминали
Задно разположения порт е перфектно напаснат към кутията и високоговорителите, като създава идеално движение на въздуха с минимални изкривявания или турболенции дори и при най-ниските честоти.
Всички подовостоящи тонколони от серията Reference Premierе разпологат с двойни входни терминали, за да имате възможноста да ги свържете в bi-wire или bi-amp конфигурация.
Перфектен финиш  
Всички озвучителни тела в серията са със сатенено покритие с устойчив на надрасквания дизайн и представляват едно елегантно решение за вашата система за домашно кино. Излятите алуминиеви крака придават модерен вид, но и декуплират тонколониете от пода за по-бързи и стегнати ниски честоти и повече детайлност на звука. Здравите, гъвкави магнитни решетки осигуряват протекция и изчистена естетика, която ще допълни перфектно всеки интериор. 

Характеристики:

 • Вградени височинни канали за Dolby Atmos®
 • 1-инчов титаниев вентилиран високочестотен високоговорител с линейно окачване с Hybrid Tractrix® хорна    
 • В оснивния канал:
 • Два 8-инчови ниско/средночестотни високоговорителя от метало-керамика (Cerametallic™)
 • Във височинния (Dolby Atmos®) канал:
 • Два 6,5-инчови ниско/средночестотни високоговорителя от метало-керамика (Cerametallic™)
 • Бас рефлексен дизайн със задноразположен Tractrix® порт
 • Двойни входни терминали за bi-wire/bi-amp свързване
 • Премиум завършек, устойчив на надраскване    
 • Здрави, гъвкави и премахващи се магнитни решетки    
 • Размери: 109.5 x 27.7 x 50.3 см  

Техническа спецификация на Klipsch RP-8060FA Dolby Atmos

Производител

Klipsch

Сайт на производителя

https://www.klipsch.com/products/rp-8060fa-dolby-atmos-floorstanding-speaker

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Klipsch RP-8060FA Dolby Atmos”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Scroll to Top
Call Now Button