Кресло за домашен киносалон HCM Atlas

HCM Atlas е сравнително широк модел кресло за кино, който ви позволява да се отпуснете, да седнете и да се насладите на екрана.

Код: ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ!!! Категория: Марка:

Най-продаван модел, предназначен за дълги, удобни кино сесии

Дизайн:
Широка седалка, усещане за простор

Регулируема облегалка за глава:
ръчна и моторизирана

Подлакътник:
Прав, извит или тънък подлакътник
Правият и извит подлакътник може да предложи място за съхранение

Опция за комфорт:
Ергономична опора за долната част на гърба

Основните характеристики на HCM Atlas

HCM Atlas е сравнително широк модел кресло за кино, който ви позволява да се отпуснете, да седнете и да се насладите на екрана. Ръчно изработеното кресло осигурява страхотна ергономична опора, специално за долната част на гърба. Можете да модифицирате креслото за кино и да добавите аксесоари, за да го направите идеално за вашето кино.

Размери на креслото

Atlas е сравнително широк модел, който ви осигурява допълнителна ергономична опора за кръста.

Ширина: 100 см / 39,4 инча

Дълбочина: 87 см / 34,3 инча

При спускане на облегалката дълбочината е 167см.

Подлакътник

Подлакътникът се предлага в три различни типа: тънък, прав и извит. По този начин можете да създадете вида, който най-добре подхожда на вашето домашно кино. Правият и извит подлакътник може да предложи място за съхранение, например за вашето дистанционно управление или други устройства.

Тапицерия

Платът на вашия стол за домашно кино определя външния вид и усещането на вашето домашно кино. Кожата осигурява много различен вид от например кадифето. Ето защо ние предлагаме широка гама от тъкани, за да можете да създадете домашното кино, което ви подхожда. Можете да избирате от над 25 опции от нашата основна колекция за домашно кино , включително кожа, или ние ще намерим подходящ.

Поставка за чаша

HCM Atlas се предлага с две опции за поставка за чаша: издръжлива стоманена поставка за чаша или поставка за чаша с LED осветление. Тази последна опция също ви позволява да управлявате креслото си, когато изберете моторизирано накланяне и/или облегалка за глава. Той също така съдържа USB порт, който ви позволява да зареждате вашите устройства.

Брошура

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Кресло за домашен киносалон HCM Atlas”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button