Ligra Cinedomus

Ligra CINEDOMUS са част от гамата професионални моторизирани екрани, разработени и предназначени основно за домашни кина, но също така са подходящи за бизнес употреба.

Категория:

Описание на Ligra Cinedomus

Прожекционните моторизирани екрани Ligra CINEDOMUS са с четири черни ленти по 5 см. от всички страни и с допълнителна отгоре, която се променя според формата: определението на изображението, прожектирано на екрана. Черните ленти увеличават контраста на изображението, проектирано на екрана. Ligra CINEDOMUS са част от гамата професионални моторизирани екрани, разработени и предназначени основно за домашни кина, но също така са подходящи за бизнес употреба. Елегантният дизайн с внимание към детайлите, използваните материали и качеството на изработката са характерните особености на този вид екрани, които са оборудвани с надежден алуминиев корпус, без видими винтове. Работата с него е бърза и безшумна, благодарение на електродвигател с 28 обороти в минута. Най-изключителният аспект е използването на Matt White прожекционно платно с висока стабилност и гладкост, което гарантира пълното отсъствие на намачкване и вълни, както и липсата на грозни шевове върху големите формати. Черната задна повърхност елиминира всякакви възможна смущения, причинени от източници на светлина, разположени зад екрана. Черните ленти са изработени със ситопечат с помощта на специално неизтриваемо мастило, така че са устойчиви на поява на гънки по платното, които могат да възникнат по време на етапа на сгъване и разгъване. Платното е с излаз в задната част на кутията, като екрана не може да бъде доставен с излаз в предната част. В случай на монтаж на стена, платното се спуска на разстояние 29-45 мм. от стената.
Ligra CINEDOMUS имат здрав корпус от екструдиран алуминий, с епоксидно прахово покритие в бял цвят RAL 9010, със заоблени ъгли, оребрен по протежение на горния ръб, за да държи закрепените на стена скоби, както и с надлъжен прорез със заоблени ъгли на долната страна, осигуряващ изход за прожекционното платно. Вътрешната тръба от анодизиран алуминий Ø 50 мм. включва надежден и здрав електрически мотор, разположен на специални гумени антивибрационни тампони. В стандартната версия моторът е фиксиран отдясно. Екранът се управлява с ключ за стена с бутони нагоре и надолу, предоставен като стандарт, като може да бъде спрян в междинни положения чрез натискане на електрическия ключ. Стоманените монтажни скоби, прахово боядисани в бял цвят RAL 9010, чиято позиция може да бъде регулирана по дължината на кутията, дават оптимална свобода при монтаж на стена или таван с помощта на подходящи дюбели. Затварящите капаци на кутията са заоблени, със специален дизайн, изработени от удароустойчив ABS в бял цвят.

Основни характеристики:
Екран за домашно кино за стена или таван.
Предлага се и във формати 1:1, видео 4:3, както и в HDTV 16:9
Екраните не включват никакви заварки на проекционната повърхност
Висококачествено прожекционно платно MATT WHITE, 1.1 коефициент на отражение, 160° ъгъл на гледане, черен гръб.
Черни ленти по 5 см. от всички страни и 50 см допълнителна отгоре.
Еднофазен електрически мотор, CE маркировка, 200V, 50Hz, 0,66A, ниво на защита IP 44, 28 оборота в минута.
Опционални аксесоари: RF дистанционно управление.
*За поръчка на някои размери са необходими 60 – 70 дни.

Техническа спецификация на Ligra Cinedomus

Производител

Ligra

Сайт на производителя

https://www.ligra.it/product/cinedomus-2/

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ligra Cinedomus”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button