Lumene Coliseum

Екран с електромоторно управление и дистанционно управление с размери от 2м.

ОПИСАНИЕ НА LUMENE COLISEUM

Екран с електромоторно управление и дистанционно управление с размери от 2м. до 2,4м.

За да осигурите незабравимо кино изживяване, картината трябва да е перфектна. Следователно Lumene предлага селекция от безупречни платна за несравнима острота. Coliseum UHD 4K има черни ръбове на всичките си платна за прецизно ограничаване на рамката на изображението. Това също помага да се избегнат всякакви нежелани отражения. Тогава впечатлението за контраст е значително подсилено. Адаптивен, платът се удължава, за да пасне на вашия интериор в случай на високи тавани. Това се нарича екстра-дроп. Обърнете внимание, че също така е възможно да инсталирате вашия екран пред прозорец, тъй като тъканите на Lumene са перфектно затъмнени и не позволяват никаква светлина да преминава през тях. Можете също така да изберете инсталация в стил кино с нашите звукопропускливи платна. Тази технология ви позволява да поставите вашето аудио оборудване зад екрана, без да пречи на разпространението на звука. Обработени, те не пожълтяват и се предлагат в опънат вариант за дълготрайна поддръжка.

Качеството на екрана за видеопрожекция зависи и от корпуса му. В Lumene избрахме алуминий заради неговата лекота и здравина. Това е материал, който също е много устойчив на корозия. Интегрирахме новия Lumene Silent Motor, който е два пъти по-тих и с оптимизирана спирачна система, която удължава живота и подобрява комфорта при използване. Покритието е направено с лак, за да се предотврати натрупването на прах и да се улесни поддръжката на вашия екран. Ще се интегрира много добре с декорацията на вашия интериор.
Coliseum UHD 4K може да се монтира на стена или таван с помощта на система с куки и скоби, предназначени за сигурност.

Вашият комфорт е обезпечен с дистанционно управление, което се осъществява с инфрачервено дистанционно управление. Освен това е оборудван с комуникационна технология тип сериен порт [RS232], позволяваща интуитивно интегриране на домашна автоматизация. И накрая, осигурен е тригерен приемник, който ви позволява да синхронизирате отварянето/затварянето на вашия екран директно с вашия видео проектор. Лесно решение за перфектно изживяване

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Прожекционна повърхност: 4K UHD Lumene Canvas
Разпънки: Да
Gain: 1.0
Насоченост: 160°
Черен гръб: Да
Обработка: против пожълтяване, против прах, против изкривяване
Черни странични ръбове (mm): 80
Долен черен ръб (mm): 60
Горен черен ръб (mm): 400
Корпус: Алуминиев
Мотор: Lumene Silent Motor
Конектори: RS232
Дистанционно управление: включено
12 V Кабел за задействане: предоставен
IR сензор: предоставен
Фиксиращи щипки: Да
Гаранция: 2 години.

ЦЕНИ И РАЗМЕРИ

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Lumene Coliseum”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button