Netflix вече и в България!

Американската онлайн услуга Netflix вече е достъпна и в България. Вече ще имате възможността да се насладите на оригинално филмово и ТВ съдържание на всяко стационарно или мобилно устройство срещу определена месечна такса.

Стандартния тарифен план е 9.99 евро и ви дава възможност да гледате съдържанието с HD качество (до 1080p). При тази опция, услугата може да се ползва едновременно от 2 устройства т.е. вие си гледате нещо на компютъра, жена Ви гледа нещо друго на нейния и т.н.
С глобалната си експанзия Netflix дава заявката, че се опитва да се превърне в световна телевизионна мрежа. Плановете им включват да покрият цялото земно кълбо до края на 2016 г. В момента мрежата се ползва от 70 млн. домакинства в цял свят, приходите й за 2014 г. са 5.5 млрд. долара, а печалбата – 226 млн. долара.
Услугата, която предлага онлайн платформата в България е: 1 месец безплатно потребяване, а първото таксуване започва след изтичане на промо месецът. Хубавото е, че можете да спрете акаунта си по всяко време.
След като акаунта ви бъде активиран, ще имате възможността да възпроизведете видеото през всяко устройство, поддържащо интернет. Пример за устройство, което възпроизвежда Netflix, е Zappiti player, можете да го намерите тук. С това устройство можете да възпроизведете Ultra HD качество на картината и ще можете да се насладите пълноценно на вече достъпната и в България платформа за онлайн услуга за възпроизвеждане на видео.
Съдържанието на Netflix не може да бъде сваляно, то е ONLINE ONLY и изисква интернет свързаност. 
Удобството, което предлага Netflix е бързината на самата услуга: не се налага да търсите, сваляте и губите време в подобен тип неща. Необходимо е единствено да се настаните удобно и да изберете предпочитаният от вас филм.
Почитателите на телевизионните сериали ще останат доволни, поради това, че сериалите са налични на онлайн платформата (качва се целият сезон, а не отделни епизоди).
По-подробна информация и професионална консултация, както и препоръка за съвместими продукти с онлайн платформата Netflix, можете да получите в нашият офис. Очакваме ви!

Netflix вече в България
Netflix вече в България

 

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button