PSB Alpha T20 Tower Подови колони

T20 Tower e водещият модел в обновената популярна серия високоговорители PSB Alpha. Този двуканален, пълночестотен стоящ говорител, ползва някои от най-добрите PSB технологии .

Категория:

Описание на PSB Alpha T20 Tower Подови колони

С нов 0.75 ” високочестотен алуминиев туитър и два 5.25” баса, подовите к олони Alpha T20 осигуряват забележителна звукова характеристика и най-висока ефективност на високоговорителите в своя клас. 
PSB T20 e водещ модел в обновената, популярна и печелила множество награди серия високоговорители PSB Alpha. Този преходен (transitional) двуканален, пълночестотен стоящ говорител, оборудван с двоен бас рефлекс, ползва някои от най-добрите характеристики и технологии на PSB. Определен като безспорен лидер в редиците на Alpha серията, T20 тауър представлява много повече от „по-голям брат” на моделите Р3 и Р5.
Alpha T20 разполага с два специално създадени 5.25-инчови говорителя, всеки един от който е разположен в своя индивидуална камера, с полипропиленови конуси и гумени рингове. 0.75 ” пищялка от ондонизиран алуминий в черно,  придава цялостност на акустичния дизайн на T20. 
Дизайнът на Alpha T20 е моделиран по концепцията на водещите високоговорители на PSB  и служи за елиминирането на количеството остатъчни вълни, характернни за всеки типичен представител на тауър колоните. Резултатът в дълбок бас и невероятно детайлни звуци, възпроизвеждани от T20. PSB Alpha T20 са проектирани за плавни, широки баси и средни за постигане на автентичен звук, в естествена среда.
Характеристики:
• ¾ ”(19mm) Алуминиев купол с високочестотен магнит
• Два 5.25” говорители с текстурирани полипропиленови конуси 
• Избор на симулирани орехови и черни покрития
• 5-Way, позлатени Bing постове
• Проектиран от Paul Barton

Техническа спецификация на PSB Alpha T20 Tower Подови колони

Производител

PSB

Сайт на производителя

http://www.psbspeakers.com/products/alpha/Alpha-T20-Tower

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “PSB Alpha T20 Tower Подови колони”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button