PSB

Серията VisionSound представлява уникална комбинация от висококачествен звук, стилен дизайн и многообразие от възможности за монтаж.

Категория:

Описание на PSB

Серията VisionSound представлява уникална комбинация от висококачествен звук, стилен дизайн и многообразие от възможности за монтаж. Тези модели са идеално допълнение към съвременните LCD, плазма или други видео екрани. Независимо от техния тънък дизайн и елегантен стил, те постигат звук без компромиси. За разлика от повечето производители, PSB приема, че свободностоящите говорители имат различни характеристики от тези монтирани на стена. VisionSound VS300 предлага уникален превключвател на характеристиките за компенсиране на вибрациите на стената при стенен монтаж. Всички модели са в твърдо алуминиево тяло, което е  изключително издръжливо и акустично инертено.

VisionSound серията се състои от два модела – стоящ VisionSound VS400 и по-компактен VisionSound VS300, който може да се използва по три различни начина (монтиран на стена, като център, или като bookshelf), осигурявайки забележителен брой опции за позициониране.

Техническа спецификация на PSB

Производител

PSB

Сайт на производителя

http://www.psbspeakers.com/products/VisionSound

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “PSB”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button