Ресийвър със супер възможности от NAD

Ресийвър със супер възможности от NAD - HomeCinema.bg

Добре позната със своята репутация за висока производителност на приемлива цена, NAD представя 4K Ultra HD ресийвър с BluOS – T 778, който е надграден върху богатото наследство и философия на компанията – лекота на употреба и възможност за бъдещи хардуеърни подобрения. 
NAD твърдо вярва, че има много хора, за които музиката винаги ще бъде на първо място“, казва главният технологичен директор на компанията Грег Стидсен. „T 778 ще се хареса и на най-взискателните аудиофили и неговата MDC система ще ви помогне да защитите вашата инвестиция за години напред.“
T 778 няма конкуренция в областта на гъвкавост и последни технологии. Само NAD предлагат модулна конструкция на техните продукти (MDC – Modular Design Construction) – един доказан метод, който предотвратява технологичното остаряване на техниката. 
Разработен с друга уникална технология на NAD Hybryd Digital, T 778 предоставя девет мощни усилвателни канала с подобрена ефективност и доставя 9 x 100 вата FTC, при обичайните за NAD ниски нива на изкривявания. За повече гъвкавост при инсталация, усилвателни канали могат да бъдат използвани за съраунд озвучителни тела или за звук във втора зона. Абсолютно тихия черен бекграунд и експлозивната динамика, които тази усилвателна технология позволява, добавят реализъм, драма и възхита към цялата ви музика и филми.
Впечатляващият списък с технически спецификации включва поддръжка за операционната система BluOS, Bluetooth aptX HD, 4K видео и MQA (Master Quality Authentication) декодиране на аудио с висока разделителна способност. Устройството може да се справи със 7.1.4 Dolby Atmos саундтраци, DTS Master Audio. О, има и страхотен нов сензорен екран! С вградена съраунд обработка за Dolby Atmos, DTS: X и DTS Master Audio приемникът поддържа до 7.1.4-канални, 4K/Ultra HD настройки за домашно кино и разполага с автоматична корекция на звука в помещения –  Dirac Live, също така поддържа MQA декодиране на всичките си цифрови входове.
Не на последно място NAD T 778 е сертифициран за съответствие с основните системи за контрол. Интеграцията на устройството в системи за домашно кино и интелигентните Smart Home решения е възможна с помощта на серийния порт RS232. 
Както при всички други компоненти на NAD, най-новите продукти на компанията продължават да спазват философията в дизайна „по-семплото е по-добро”. Този чувствителен подход допринася за лекотата на употреба и максимизира производителността, а това е всичко, което има значение. Перфектен пример за това е новият тъчскрийн, чувствителен на докосване и ергонимичните подобрения, които са олекотили оперирането с ресийвъра. T 778 разполага с легендарното качество на звука на NAD, заедно с пълна съвместимост с всички най-нови технологии и формати за да осигури истинско удоволствие от музиката и филмите.
Този уникален ресийвър е наличен в нашата демо-зала и можете да заповядате да го чуете и видите на живо неговите супер възможности!

Ресийвър със супер възможности от NAD - HomeCinema.bg

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button