Ресивер за домашно кино Pioneer VSX-LX505

Отидете отвъд изживяването, ограничено в една стая – AV ресиверът Pioneer VSX-LX505 доставя звук и изображения с кино качество в множество стаи за истинско домашно забавление.

Ресивер за домашно кино Pioneer VSX-LX505 - HomeCinema.bg

Отличаващ се с до 11.2 канала и 120 вата мощност на канал,Pioneer VSX-LX505 IMAX® Enhanced Audio и Dirac Live® Room Correction, 9.2 каналният AV ресивър Pioneer VSX-LX505 ELITE доставя многоизмерно вълнение на вашето домашно кино. Оборудван с Dirac Live® Room Correction, VSX-LX505 настройва звука според пространството и високоговорителите, като същевременно предлага подобрена музикална сцена, диалог и по-дълбок бас.

Корекция на Dirac Live Room

Най-съвременната цифрова технология за коригиране на стаята подобрява цялостното аудио представяне в цялата честотна лента без необходимост от допълнително надграждане. Dirac Live автоматично калибрира звука във вашата стая, като използва или вашия смартфон и включения кабелен микрофон, или преминете на практика безжично с приложението Dirac Live PC или MacOS* и USB микрофон на трета страна (не е включен). Dirac Live отключва пълния потенциал на вашите тонколони във всяко пространство за слушане и предоставя уникално изживяване при слушане. Сега ще получите по-точно измерване на позициите на вашата съраунд звукова система, за да бъдете по-прецизни и балансирани, за да осигурите по-добър резултат с увеличена горна граница на времето на забавяне от 20 милисекунди на 50 милисекунди.

*Устройството трябва да е свързано към интернет в същата мрежа като вашия AVR.

HDMI® 2.1 с 8K

HDMI® 2.1 е най-новата актуализация на спецификацията HDMI® и поддържа набор от по-високи видео разделителни способности и честоти на опресняване, включително 8K60 и 4K120, както и Dynamic HDR формати. 8K предоставя супер завладяващо изживяване при гледане с 2 пъти по-висока хоризонтална и вертикална разделителна способност от 4K и 4 пъти повече пиксели; и в комбинация с 60Hz честота на опресняване позволява плавно и рязко гледане на съдържание с високоскоростно действие. HDMI 2.1 с 8K гарантира, че вашата система е готова за най-ясната и чиста картина, налична както сега, така и в бъдеще.

НАЙ-ВЪРХОВНОТО 4K ГЕЙМИНГ ИЗЖИВЯВАНЕ

4K/120 позволява UHD изображенията с ултрабързо движение да бъдат ясни и остри като бръснач; и спортът, екшън филмите и високопроизводителните игри се възползват значително. Този приемник поддържа по-висока производителност от стрийминг устройства като най-новия Apple TV
IMAX® подобрен режим
IMAX дигитално ремастерирано съдържание за домашна среда е създадено, за да осигури същите резки 4K HDR изображения и мощен звук, точно както е предвидил създателят на филма. Режимът IMAX на Pioneer Elite е щателно оптимизиран за възпроизвеждане на дигитално ремастерирано съдържание, за да осигури най-доброто изживяване при гледане и слушане.
Вградени услуги за поточно предаване на музика и по-бърз Wi-Fi
Достъпът до Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn и Pandora® е вграден в системата.
Двупосочна Bluetooth® безжична технология
Pioneer VSX-LX505 може да изпраща и получава аудио чрез безжична технология Bluetooth. Сега Bluetooth връзката между вашето стрийминг устройство и AV ресивъра на Pioneer е още по-добра, така че можете лесно да се свържете с вашето устройство и да го управлявате безжично с лекота. Предавайте поточно от вашето устройство към ресивъра с помощта на SBC или AAC кодеци или предавайте аудио, възпроизвеждано през AVR към съвместими безжични слушалки, използвайки SBC, aptX™️ или aptX HD кодеци, включително 24-битово аудио през aptX HD. Подобрените възможности за пренос на данни на най-новото поколение Bluetooth осигуряват ясно и надеждно възпроизвеждане на звука, така че да чувате любимите си песни точно както е предвидил звукозаписният инженер.

ВГРАДЕНО МНОГОЗОННО ПОТОЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ГЛАСОВО УПРАВЛЕНИЕ

Този AV ресивър лесно се интегрира в съществуващата ви интелигентна домашна екосистема, включително Apple Airplay, Alexa, приложения на Google и други. Получавате много способно и съвместимо мрежово устройство, което може да предава поточно вашите любими, където пожелаете във вашия дом с резолюция до 8K60.**
*Изисква се устройство с изкуствен интелект на трета страна за гласови команди – продава се отделно
***8K60 важи само за Зона 1/Зона 2 ще генерира 4K120 резолюция само когато се използват два отделни HDMI източника

Работи със Sonos Certified

Този ресивър може да се присъедини към вашата съществуваща домашна звукова система Sonos или да бъде началото на нова, просто като го сдвоите със Sonos Port* и със Sonos Certified AVR предлага най-доброто в класа си свързване с екосистемата Sonos, събуждане, смяна на входове и възпроизвеждане с желаната от вас сила на звука с помощта на функцията Sonos Volume-Pass Through от приложението Sonos*.
*Sonos Port се изисква и се продава отделно.

MCACC Auto Room Tuning включващ Auto Phase Control Plus

MCACC настройва звука според стаята за слушане и тонколоните и също така създава по-чист звук чрез потискане на стоящите вълни, които се появяват между стените или тавана и пода. Измерването на до девет позиции може да бъде запазено за широка зона за слушане. Auto Phase Control Plus* прави анализ в реално време на фазовата разлика и автоматично компенсира разликата между LFE и главния сигнал, осигурявайки силен бас и ясен високочестотен звук.

Roon тествано

Roon възпроизвежда на хиляди USB, Airplay и Chromecast устройства, но тестваните от Roon устройства са профилирани от екипа на Roon, за да осигурят лесна настройка и безпроблемна ежедневна употреба. Ако притежавате устройство, тествано от Roon, можете да сте уверени, че ще се насладите на възможно най-доброто изживяване с него.

Готов за DTS Play-Fi® многостайно аудио

DTS Play-Fi ви позволява да се наслаждавате на висококачествена музика от свързани онлайн услуги, мрежови медийни сървъри и библиотека на вашето устройство през Wi-Fi® до произволен брой съвместими продукти, използвайки приложението Onkyo Music Control за iPad, iPhone и Android смартфони /таблети. DTS Play-Fi може да синхронизира музиката във всяка стая. Всеки член на вашето семейство може да използва собственото си устройство, за да слуша музиката си в стая или група от стаи. DTS Play-Fi ви позволява да структурирате цялостна многостайна екосистема, която задоволява почти всяка нужда.
Материал/Цвят

Black, Silver

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ресивер за домашно кино Pioneer VSX-LX505”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button