Ресивер за домашно кино Pioneer VSX-LX805

Влезте в Елита. Подгответе се за завладяващо домашно забавление с 11.4-каналния мрежов AV ресивер Pioneer VSX-LX805. Екипиран с технология от следващо поколение и пълен със студийни схеми, Pioneer VSX-LX805 е проектиран да задоволи всяка ваша нужда.

Pioneer VSX-LX805

Влезте в Елита. Подгответе се за завладяващо домашно забавление с 11.4-каналения мрежов AV ресивер Pioneer VSX-LX805. Екипиран с технология от следващо поколение и пълен със студийни схеми, Pioneer VSX-LX805 е проектиран да задоволи всяка ваша нужда.

  • Златен стандарт в първокласното аудио
  • 150 вата, 11 канала
  • Захранване до три отделни зони
  • Експертно проектиран за взискателния клиент

Pioneer VSX-LX805

Златен стандарт в първокласното аудио

Аудио качеството на Pioneer произтича от първокласни компоненти и обработка на ниво студио, но тяхната цел винаги е била да предоставя решения за домашно забавление от световна класа на взискателните ентусиасти на домашното кино. От Pioneer не са пестили средства, за да пуснат Pioneer VSX-LX805 на пазара, подобрявайки миналите успехи и изравнявайки характеристиките за модерната епоха.

150 вата, 11 канала

Pioneer VSX-LX805 е проектиран да поддържа 11 канала, усилени в конфигурация 7.2.4 при 150 вата на канал (8 ома). Просто казано, това е много мощност.

Захранване до три отделни зони

С тази голяма мощност можете да се наслаждавате на домашно аудио или кино в три отделни зони едновременно, без да се притеснявате за превключване на зони. Така че седнете и се отпуснете с малко джаз, докато децата гледат филм в театралната зала, а внуците играят в семейната стая.

Експертно проектирано за взискателния клиент

Pioneer VSX-LX805 е преминал през строги тестове и експертно фино настроен от  инженерите в Осака, Япония, за да възпроизведе звук точно както е замислен от миксиращият продуцент.

Цялата свързаност

Пренесете се в концертната зала с прецизно аудио възпроизвеждане чрез кабел (HDMI, RCA, Phono и други) или една от многото платформи за стрийминг и интелигентен домашен асистент, които се предлагат стандартно с този модел.

Dirac Live ® изважда стаята от уравнението

Странна форма на стая? Няма проблем. Включеният премиум лиценз на Dirac Live идва стандартно, за да помогне за отчитане на звука, който се отразява във всяка стая, а по избор е налично надграждане за управление на баса за тези, които не могат да получат достатъчно прецизен бас.

Научете повече от Dirac

Безпрецедентен детайл, несравнима дълбочина

Компонентите от студиен клас и изчистеният дизайн за Pioneer VSX-LX805 създават ултра реалистично изживяване в домашното кино.

По-добре заедно: Dolby Atmos и IMAX

Точно като вашия избор на съдържание, никога няма да се задоволите с по-малко от изключително с този AVR. Dolby Atmos ви позволява да чувате всеобхватен, реалистичен звук. А IMAX означава, че ще видите прецизна и ясна картина, точно както са предвидили създателите на филма.

8K/4K Ultra HD възможности

Изживейте потенциала на вашия телевизор с висока разделителна способност. Издигнете вашите предавания, игри и филми до най-високо ниво с изключителна 8K/4K Ultra HD аудио-видео производителност.

Детайли на аудиофилско ниво за изключително представяне

Pioneer VSX-LX805 е специално проектиран и енергично тестван от и за най-взискателните потребители на планетата.

Фазов контрол и звук без загуби

Auto Phase Control Plus компенсира забавянето на нискочестотните сигнали, докато двуканалната технология Advanced Sound Retriever възстановява изхода на компресиран сигнал за звук без загуби.

По-ясен, по-силен звук

Балансираните XLR входове и изходи осигуряват по-ясно, по-силно аудио възпроизвеждане, докато полимерните кондензатори с нисък импеданс намаляват високочестотния цифров шум за прецизно представяне. Ще се почувствате така, сякаш седите сред симфонията.

Спецификации

Канали

7.2.4 (11активни)

Изходна мощност
150W x 11       (8 ома, 20 Hz-20kHz, 0,08% THD, 2-канален управляван, FTC)

Клас на усилвателя
Клас AB          изцяло нов симетричен дизайн

Аудио обработка

Два прецизни 32-битови ESS ES9026PRO Hyperstream(R) аудиофилски DAC

HDMI В/И

7 входа / 3 изхода (eARC)

HDMI възможности
8K (входове 1-6) 4K Ultra HD HDMI 2.1 HDCP2.3 Dolby Vision HDR10+

Контрол
Ethernet RS232 IR

Аудио входове
7 HDMI 1 XLR 4 RCA 1 RCA Phono 3 Opt 2 Coax

Аудио изходи
15 preamp RCA 2 preamp XLR Zone 2 Stereo RCA Zone 3 Stereo RCA

Room Correction
Dirac Live Premium VersionIncludedDirac Live Bass Control Single/Multi SubAvailable via user upgrade https://www.dirac.com/online-store/pioneer-elite-vsa-lx805

Съраунд режими
Dolby Atmos Dolby Surround DTS:X Neural:X IMAX Enhanced Auro-3D(FW update June 2023)

Streaming
Roon Ready      (FW update September 2023) Chromecast AirPlay2 Spotify Amazon Music HD Tidal Deezer Pandora TuneIn DTS Play-fi

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ресивер за домашно кино Pioneer VSX-LX805”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button