Ревюта и награди на продукти

Възползвайки се от 1-инчов титаниев туитър сдвоен с технологията на Klipsch - хибридна Tractrix® хорна, букшелф говорителите RP-600M доставят невероятен звук, който ще изпълни вашия дом със силен, кристално ясен звук и стегнат бас, който не може да бъде възпроизведен от никоя друга букшелф тонколона.
Предназначени предимно за домашно кино, високоговорителите Klipsch RP-600M  се предлагат с пълен спектър от поддържащ централен канал, субуфер и съраунд оборудване. Важно е да следвате няколко стъпки, за да извлечете максимално добър звук от тях.

Добре позната със своята репутация за висока производителност на приемлива цена, NAD представя 4K Ultra HD ресийвър с BluOS - T 778, който е надграден върху богатото наследство и философия на компанията - лекота на употреба и възможност за бъдещи хардуеърни подобрения.

През годините Sony произвеждаше все по-достъпни 4K модели и сега повечето, говорейки за проектори с разделителна способност 4K, си спомнят първо тази марка. През 2017 г. беше представен най-достъпният проектор с 4K резолюция - Sony VPL-VW260 (наличен в нашата демо-зала), който даде на киноманите реализирана мечта за собствен киносалон. 
Сега ви представяме новият модел - Sony VPL-VW270ES, още по-достъпен и по логиката на нещата не би трябвало да се променя много, но всъщност се превърна в по-иновативен проектор, възприел елементи от скъпите модели, като Sony VPL-VW360ES и Sony VPL-VW550ES.