Sony UBP-X1000ES 4K Ultra Blu-ray Player

UBP-X1000ES използва Precision HD устройство, което спомага за поддържането на повечета дискови формати, DVD видео и DVD аудио, CD и SA-CD, Blu-ray 3D и BD-ROM.

Категория: Марка:

Описание на Sony UBP-X1000ES 4K Ultra Blu-ray Player

UBP-X1000ES използва Precision HD устройство, което спомага за поддържането на повечета дискови формати, DVD видео и DVD аудио, CD и SA-CD, Blu-ray 3D и BD-ROM.
Осигурявайки възможно най-впечатляващо аудио изживяване, UBP-X1000ES е идеален партньор за Dolby Atmos ™ и DTS: X ™ обектно-ориентирани аудио съвместими приемници. В допълнение, неговият 32-битов КПР е съвместим с музикални файлове Hi-Res Audio, които се предлагат в различни формати, с DSD (до 11,2 MHz) и LPCM (до 192kHz).
UBP-X1000ES предлага пълна съвместимост с персонализирана инсталация (CI), като включва редица функции и технологии, които го правят център дори на най-сложните AV системи за домашно кино. За разлика от обикновените 4K Ultra HD Blu-Ray плейъри, UBP-X1000ES е сертифициран от водещи доставчици на системи за домашно управление и автоматизация, включително Control4, Crestron и Savant. Почти всяка опция за връзка се предлага за днешните сложни персонализирани инсталации, включително IP Control over Cat5 кабел или Wi-Fi мрежи; RS-232C двупосочно управление и IR-IN. Предлага се и интерфейс за уеб браузър, както и поддръжка за Ihiji, решение за управление на мрежата, базирано на клауд, използвано от персонализирани инсталатори за дистанционна поддръжка.
Наслаждавайте се на 4K Ultra HD филми с четири пъти разделителната способност на Full HD 1080p, възпроизвеждайки всичките си любими сцени с нива на детайлност и яснота, които никога преди не сте имали. Открийте нови дълбочини на реализъм с висок 4K
По-дълбок образ с висока динамична обхват (HDR). В комбинация с яснотата на 4K, HDR осигурява разширена гама от цветове, контраст и яркост, за да подобри най-фините детайли от оригиналния филмов формат.
Насладете се на бързо и стабилно поточно предаване от популярни онлайн услуги, включително Netflix, Amazon Video и YouTube. UBP-X1000ES поддържа възпроизвеждане до 4K видео стрийминг благодарение на силната двужитна безжична MIMO технология за силен сигнал – дори и в края на обхвата на вашата Wi-Fi мрежа.
С Dolby Atmos®3D и DTS: X обектно-базиран съраунд звук, ще се почувствате, че сте в центъра на действието. Хора, музика и предмети се движат около вас с изумителна яснота в точно дефинирано триизмерно звуково пространство.
Слушайте всеки детайл с Hi-Res аудио – аудио с висока разделителна способност на MP3 файловете в CD качество, позволяващо  да чувате всеки дъх, всяка нота и всеки барабан.
Възпроизвеждане на почти всички дискове и файлови формати
Конвертирането от 4K HDR до SDR (Стандартна динамична обхват) подобрява контраста и цвета за оптимизирано възпроизвеждане и гледане на телевизори, които не са HDR.
Наслаждавайте се на лично гледане с безжични слушалки
Увеличете ефекта на всеки кинематичен момент, когато гледате частен. UBP-X1000ES поддържа Bluetooth® аудио трансмисия за частно слушане на безжична връзка
слушалки.
Едновременно HDMI и Bluetooth® свързване

Техническа спецификация на Sony UBP-X1000ES 4K Ultra Blu-ray Player

Производител

Sony

Сайт на производителя

https://www.sony.co.uk/pro/product/projectors-homecinema/ubp-x1000es/overview/

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Sony UBP-X1000ES 4K Ultra Blu-ray Player”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button