Sony VPL-VW790ES 4K laser projector

Sony VPL-VW790ES е най-достъпният компактен 4K лазерен проектор на марката с яркост от 2000 лумена и усъвършенствана HDR функционалност, за да оживи филмите ви.

Категория: Марка:

Описание на Sony VPL-VW790ES 4K laser projector

Sony VPL-VW790ES е най-достъпният компактен 4K лазерен проектор на марката с яркост от 2000 лумена и усъвършенствана HDR функционалност, за да оживи филмите.
Насладете се на изключителни кинематографични детайли, цветове и контраст, които бихте очаквали от много по-голям и по-скъп проектор. 2000 лумена яркост внася живи, реалистични изображения във вашето домашно кино или хол.
2 000 lm Z-фосфорен лазер
Насладете се на действието с до 2000 лумена яркост, благодарение на Z-фосфорния лазерен източник на светлина за живи изображения дори на голям екран.
Контрол на двойния контраст
Както управлението на ириса, така и лазерът могат да се регулират независимо и динамично, за да се оптимизира светлинната мощност за тъмни и висококонтрастни сцени. Резултатът е по-дълбоко черно и безкраен динамичен контраст, което кара всяка сцена да оживява с детайли и реализъм.
X1 за проектор
X1 за проекторна технология приема аплодираната технология за обработка на видео BRAVIA TV и я оптимизира за прожектиране. Процесорът съчетава иновативни технологии за високо прецизен анализ на кадрите, с функции като Dynamic HDR Enhancer и Super Resolution за висококачествени изображения.
Динамичен HDR подобрител
Dynamic HDR Enhancer обработва HDR съдържание кадър по кадър, за да осигури зашеметяващ контраст. Той допълнително подобрява контраста в комбинация с ириса, което прави ярките сцени по-ярки, а тъмните сцени по-тъмни за крайното HDR изживяване.
SXRD технология
Представена в цифровите кинопроектори на Sony, усъвършенстваната технология на панела SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) осигурява естествени изображения с разделителна способност 4K (4096 x 2160) с повече от четири пъти повече детайли от Full HD. Фините детайли са прекрасно ясни и естествени, без назъбени ръбове или видими пиксели.
Усъвършенстваната технология на панела SXRD предлага богата, мастилена черна и ясно кинематографично движение и гладкост на изображението. Високата устойчивост на топлина и светлина също осигурява невероятно висока и стабилна яркост.
Създаване на реалност със супер резолюция
VPL-VW790ES анализира всеки пиксел на всяко изображение и след това използва алгоритми за съвпадение на шаблони, разработени в продължение на години на филмово производство, за да подобри отчетливостта, без да увеличава шума на цифровата картина.
Оптимизатор за цифров фокус
Всеки пиксел от всяко изображение се анализира с помощта на патентован усъвършенстван алгоритъм за извършване на оптимална корекция на качеството на изображението, така че фокусът на изображението да е по-добър от всякога, дори в ъглите.
4K Motionflow
Технологията Motionflow добавя кадри за намаляване на размазването, като същевременно запазва яркостта, създавайки плавно и ясно движение дори в 4K – идеално за спортни програми и екшън сцени.
Памет на позицията на картината
Съхранявайте настройките за обектив, мащабиране и смяна за до пет формата на екрана за лесно извикване. Picture Position Memory запомня ключови настройки, така че можете бързо да гледате филми в идеалния формат. Съвпадайте пропорциите, включително 16: 9 и Cinemascope, и съхранявайте тези настройки в проектора.
9 калибрирани режима на картината
Бързо задайте картината на това, което гледате или играете. Изберете от девет калибрирани режима на картината, включително два режима на театрален филм, кино дигитален, референтен, телевизор, снимка, игра, ярко кино и ярка телевизия. Усъвършенстваният инструмент за настройка на цветовете HSV (Hue Saturation Value) дава още по-голям контрол.
HDR съвместимост
Всяко изображение оживява Вземете максимума от днешните UHD Blu-ray и стрийминг услуги с висок динамичен обхват. HDR видеото предлага разширен диапазон на яркост, който осигурява по-реалистични изображения с висок контраст и брилянтни цветове. Съвместим с HDR10 и HLG (Hybrid Log-Gamma) формати. Проекторите за домашно кино на Sony възпроизвеждат цвят и контраст, които са верни на намерението на създателя.
Съвместимост с HDMI 18 Gbps
С увеличаване на 4K HDR 60P съдържание, VPL -VW790ES вече е съвместим с HDMI 18 Gbps за по-плавни изрази на градации.

Техническа спецификация на Sony VPL-VW790ES 4K laser projector

Производител

Sony

Сайт на производителя

https://pro.sony/en_GB/products/laser-projectors/vpl-vw790es

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Sony VPL-VW790ES 4K laser projector”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Scroll to Top
Call Now Button