Sony VPL-VZ1000ES Projector

VPL-VZ1000ES съчетава усъвършенствана SXRD-технология на изображение с дълготраен източник на лазерна светлина, за висококонтрастни 4K изображения, с HDR съвместимост.

Категория: Марка:

Описание на Sony VPL-VZ1000ES Projector

Sony VPL-VZ1000ES съчетава усъвършенствана SXRD-технология на изображение с дълготраен източник на лазерна светлина, за висококонтрастни 4K изображения, с HDR съвместимост. Надеждният, енергийно ефективен източник на Z-фосфорен лазер позволява бърз старт и безпроблемна работа, без да е необходима смяна на лампи.
VPL-VZ1000ES е подходящ за домашно кино. Проекторът може да бъде поставен близо до екран, което позволява на зрителите да се насладят на реалистичното усещане за 4K изображения на разстояние до 120 инча (2.2 м), без засенчване на изображението.
Удобна функция за смяна на лещите, лесно регулируеми крака и вентилационна система. Компактният VPL-VZ1000ES заема малко пространство в AV системата – идеално за всякакви домашни развлечения, дори и в ограничено пространство.

Описание (не е задължително)
HTML/JavaScript код:

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/hNNj_Eshs44″ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Техническа спецификация на Sony VPL-VZ1000ES Projector

Производител

Sony

Сайт на производителя

https://www.sony.co.uk/pro/product/projectors-homecinema/vpl-vz1000es/overview/#overview

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Sony VPL-VZ1000ES Projector”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button