За нас

Фирма Аудио Арте е собственик и развива уебстраницата Homecinema.bg. Компанията предлага пълна гама от продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресийвъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др.

Нашият екип ще ви помогне не само да подберете вашата система според желаниието ви и бюджетните изисквания, но ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

В салон Аудио Арте има уникална демо зала "Домашно кино", която е оборудвана с най-новата съраунд технология Dolby Atmos 7.1.4 (9 бр. тонколони на нивото на зрителя, 4 бр. тонколони на тавана, 2 субуфера). Тази технология позволява звуковите ефекти във филмите да бъдат възпроизведени точно там, където им е мястото, в 360-градусовата панорама. Така зрителят има възможност да чува звуци и ефекти навсякъде в помещението – отгоре, отстрани, отпред, отзад и т.н. По този начин кино изживяването съвсем се приближава до реалността.

Освен цялостно изграждане на домашни кина, Аудио Арте предлага Hi-Fi и High-End аудио техника (audioarte.bg), проектира и изгражда висококачествени Аудио/Видео системи, видеоконферентни системи (videoconference.bg) и други специализирани AV решения, цялостна автоматизация на дома и офиса. Компанията извършва интегриране на видео и аудио, CATV, SAT, IP и Telco и др. Изгражда конферентни и заседателни зали, тelemedicine, digital signage, системи за 3D виртуална реалност, хотелско озвучаване, озвучаване на магазини, офиси, учебни заведения, градини, оповестителни системи за кина и театри, работни помещения, банки, офиси, спортни съоръжения и т.н.
Предлаганите от Аудио Арте продукти и комплекти са резултат на внимателен и дълъг подбор и са с най-добри параметри и ценови нива. Всички уреди, закупени и монтирани от Аудио Арте, са с гаранция и абонаментно обслужване.

Контакти

Партньорства и Сертификати

NAD,PSB,Blusound - Екслузивен оторизиран дистрибутор за България.                                     
Klipsch - Екслузивен оторизиран дистрибутор за България
Dune HD - Ексклузивен оторизиран дистрибутор за България
Extron Electronics - Платинен оторизиран дистрибутор за България
Control 4 - Оторизиран дилър за България
Corebrands - (Gefen, Sunfire, Xantech, Furman) - Екслузивен оторизиран дистрибутор за България
Milestone - (Chief, DA-LITE,  Projecta, Sanus, Vaddio) - Оторизиран дилър за България
Stewart Filmscreen - Оторизиран дилър за България
Epson - Оторизиран дилър за България Home Cinema, ProAV
JVC Kenwood - Оторизиран дилър за България Home Cinema
SONY - Акредитиран партньор за Домашно кино за България