Марки

Марки - HomeCinema.bg

ACURUS

Acurus е първокласна марка за инсталиране на частни домашно кино и медийни стаи, усилване на мощността и акустична оптимизация на помещението. Превъзходното инженерство в марката Acurus от многоканални процесори, предусилватели и усилватели се характеризира с висока производителност, автентичност на възпроизвеждане, модерна естетика, стабилен дизайн и конструкция, интуитивна работа -- всичко проектирано и произведено в САЩ. След като спечели глобални награди и признания на рецензенти, Acurus постигна идеална пресечна точка на цена и производителност.

Audio Control

AUDIO CONTROL

AUDIO CONTROL е фирма създадена от аудио експерти, включително някои от най-добрите инженери на планетата създаващи аудио инструменти за хора, които обичат невероятния звук, без значение дали тази любов е нова или дългогодишна. Тяхното верую е, че страхотният звук може да повиши настроението ви, да предизвика щастие и да ви накара да се усмихнете, без дори да знаете защо; може да ви накара да се почувствате живи и да оцените всеки един момент.,

Artcoustic

Artcoustic

Връщайки се към корените на традиционния датски дизайн, Artcoustic напълно преобразява конвенционалната тонколона като и придава модерна визия. Продуктите на Artcoustic са произведения на изкуството и се нареждат сред елита на тонколоните от висок клас по целия свят. Отличават се със забележително динамичен обхват и ефективност, забележителен и изтънчен дизайн в сравнение с конвенционалните Hi-Fi продукти. Уникалното при тях е възможността да се принтира на гриловете изображения, които да ги превърнат в неповторима част от интериора.

Barco

Barco

От 1934г. Важен приятел на вашето семейство С тази базова линия Lucien Depuydt стартира Belgian American Radio Corporation (BARCO). Неговата амбиция е била да произвежда и продава най-високотехнологичните радиостанции, които светът е виждал. Той популяризира радиостанциите, които произвежда в работилницата си в белгийския град Poperinge. През 1949 г. BARCO успешно правят промяна в телевизионната технология и пускат първите протипи на телевизори три години преди други белгийски производители. През същата година в близост до офиса е инсталирана приемна мачта, която дава възможност да се тестват различни видове предавателни сигнали от Лондон и Лил. Това поставя началото на пазара на дисплеи, като през 1979 г. създават и първия проектор.

Elipson

Elipson

С над 80 години опит в производството на тонколони, Elipson предлага гама от продукти, която ще отговори най-пълно на вашите нужди, започвайки от серията за вграждане Architect, до високия клас тонколони за вграден монтаж Infinite.

Epson

Epson Projectors

Като лидер в производството на проектори, Epson предлага висококачествени продукти, които се отличават с неповторима яркост и новаторски характеристики за различните сектори на приложение - в бизнес сферата, образованието или домашното кино. От самото начало, Epson се превръща в пионер и определя стандартите за качество на изображението и иновациите при мултимедийните проектори. Освен марка номер 1 в САЩ, Epson има значителен дял от пазара в световен мащаб, както и множество награди и признания за отличие.

NAD

NAD

Името NAD произлиза от “New Acoustic Dimension” и е едно от най-известните европейски имена в Hi-Fi. Един от основателите на марката е Bjorn Erik Edvardsen, който и до днес е създател и конструктор на повечето от уредите носещи инициалите BEE в името си. NAD е синоним на качествен звук и семпъл, изчистен дизайн. Философията на NAD е “Misic first”, което означава впечатляваща мощ и неподправено музикално възпроизвеждане, дизайн за лесна употреба, къс път на сигнала за чист музикален тон. Продуктите на NAD са с отлично съотношение цена/качество, видимо превъзхождайки конкурентите си от същия ценови клас.

Integra

Integra

Integra е подразделение на японския производител Onkyo , което прави пълна гама електроника, състояща се от ресивери за домашно кино, CD плейъри , DVD плейъри и Blu-ray плейъри . Това е добре позната марка на индустрията за жилищни инсталации по поръчка и се интегрира добре с основните марки системи за домашна автоматизация , откъдето идва името „Integra“, което означава интеграция и синтез. Въведена от Onkyo през 1969 г. като търговска марка, под която може да продава най-премиум продуктите си.

JVC Projectors

JVC Projectors

Японската компания JVC произвежда висок клас проектори за домашно кино, които са с водеща позиция в своя клас, осигоряващи излючително високо ниво на картината. Освен това JVC произвежда Digital Cinema проектори, офис проектори и проектори за обучения.

Klipsch

Klipsch

Историята на американската компания Klipsch е история на триумфа. Основана през 1946 година от Пол Клипш, тя бързо си спечелва репутацията на солиден производител на акустични системи както за стерео, така и за съраунд озвучаване на домашно кино. Принципното различие на акустичните системи на Klipsch от акустичните системи на другите производители се дължи на използването на рупорните динамични високочестотни говорители.

Lumene

Lumene

Френската компания Lumene е специализирана в производството на прожекционни екрани. Продуктите покриват широка гама, задоволяваща желанията и потребностите и на най-взискателните клиенти и също така следяща линията на новостите и тенденциите на пазара, като същевременно гарантира отлично съотношение между цена и качество.

Onkyo

Onkyo

Onkyo Corporation е японски производител на потребителска електроника, специализирана в областта на домашното кино и аудио техниката. Компанията стартира под името Osaka Denki Onkyo KK преди почти 70 години, през 1946 г. Самата дума Onkyo се превежда като "звукова хармония". В портфолиото на компанията влизат AV процесори и ресивъри, тонколони, Blu Ray плеъри, Hi-Fi компоненти, слушалки и аксесоари.

PSB Speakers

PSB Speakers

Още от основаването си през далечната 1972 г., компанията PSB задава нови стандарти в акустичния дизайн, наблягайки на своята “true-to-nature” философия за възпроизвеждане на музиката така, както е била записана в студиото. Тя е една от водещите компании за озвучителни тела в Канада, основана от Пол Бартън - един от най-утвърдените акустични дизайнери в индустрията днес.

Panasonic

Panasonic

Компанията е основана през 1918 г. от Коносуке Мацушита с целта да продава двойни контакти за лампи. През 1920-те компанията редовно пуска на пазара нови продукти. Панасоник продължава да произвежда висококачествена електроника за много пазарни ниши.

Pioneer

Pioneer

Pioneer е основана през 1938 г. в Токио от Нодзому Мацумото – човек със страст към музиката, която се надява да сподели със света. Днес тяхното портфолио вече обхваща секциите Home AV и Digital Life с компоненти за домашно забавление и висококачествени слушалки.

Prismasonic

Prismasonic

Prismasonic е динамична финландска компания. От 2001 г. те са пионери в анаморфните лещи, базирани както на коригирани призми, така и на цилиндрични лещи. Проектор с висококачествен анаморфен обектив позволява използването на ултра широк екран със системата за странично маскиране. И това прави възможно представянето на филмите точно със същите интензивни вибрации, както в комерсиалните кина. Настройката се нарича Cinemascope. Освен това е уместно да знаете, че по-голямата част от филмите за всички времена са заснети в това съотношение 2,40:1, което се отнася до тази дума Cinemascope. Истинската система с постоянна височина означава, че най-широките филми винаги са и най-големи по размер, а това не се случва в домашните кина със стандартно съотношение 16:9. Анаморфната леща Cinomorph има оптика за хоризонтално разширение, като по този начин поддържа перфектно постоянната височина, 2.40:1 Cinemascope настройка. Обективът е базиран на големи цилиндрични лещи с висока прецизност, коригирани и с AR-покритие.

Projecta

Projecta

Projecta е подразделение на Milestone AV Technologies и водещ производител на висококачествени прожекционни екрани и аудиовизуални мебели в Европа. Проектира, разработва и изгражда широка гама прожекционни екрани в най-голямото производствено съоръжение в Европа, разположено в Weert, Холандия. Основана през 1952 г., Projecta има 60 години опит и с течение на времето се превръща в голям и надежден производител на прожекционни решения. Разработват се иновативни прожекционни повърхности, които осигуряват високо качество при използване на всякакъв вид прожекционни апарати. Компанията е в състояние да проектира и произведе екрани по поръчка, които да отговарят на всеки предизвикателен проект.

Марки - HomeCinema.bg

Sony

Основана е от Акио Морита и Масару Ибука през 1946 г. Първоначално компанията произвежда котлони за варене на ориз. Тъй като това производство се оказва не от най-печелившите, скоро след това компанията се концентрира върху производството на електронни уреди за свободното време. Първото име на компанията е Tokyo Tsushin Kogyo (Токийска телекомуникационно-индустриална компания). Първия си успех компанията бележи с придобиването на лиценз за производство на транзистори. През 1958 г. фирмата се преименува и получава сегашното си име Sony. SONY предлага красиво и надеждно изработени проектори за домашно кино, които вдъхват живот на филми, спорт, игри и много повече в детайлен 4K HDR с богати, живи цветове и впечатляващ контраст.

Марки - HomeCinema.bg

Screen Research

Основана през 2001 г. във Франция като доставчик от най-висок клас на най-съвременни екрани за видео прожектиране, целта на Screen Research винаги е била да създаде перфектно съчетание между изображение и звук за постигане на незабравимо изживяване на домашно кино.

Stewart Filmscreen

Stewart Filmscreen

Като семеен бизнес от 1947 г., американската компания Stewart Filmscreen поддържа най-високите стандарти в проектирането и изработката на екрани, както и при обслужването на своите клиенти. Stewart Filmscreen продължава да проектира и произвежда новаторски продукти, насочeни както към потребителския, така и към професионалния сегмент.

HCM

Home Cinema Modules

Изключителен холандски дизайн! Всички висококачествени модели кино кресла са проектирани в Холандия и ръчно изработени в Европа. Доставят се по целия свят с гарантирана бърза доставка.

Scroll to Top
Call Now Button