Услуги

Домашно кино (Home Cinema) или домашен театър (Home Theater) е термин, които се използва за система за домашно забавление, която е умален аналог на голяма кино зала. Идеята е в домашна обстановка да се възпроизведе кино прожекция и емоциите от нея, с помощта на на подходящо аудио и видео оборудване.
Ако сте решили да се сдобиете със система за домашно кино, обмислете внимателно, какво точно искате да имате у дома си и дали това, което се предлага в масовите магазини, може да отговори на очакванията Ви. Дали там ще намерите всички нужни устройства, но най-вече – ще ви предложат ли нужната квалифицирана информация и помощ. Помислете: дали след като планирате да инвестирате значителни средства и време в един такъв проект, не е по-добре да се доверите на опита и знанията на специалистите.
Вече 10 години Аудио Арте е специализирана в изграждането на висок клас аудио и видео системи и доставка на компоненти. Предлагаме пълна гама продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресийвъри; усилватели; тонколони; проектори; мултимедийни, DVD и Blu Ray плейъри; екрани; телевизори; аксесоари (3D очила, кабели, дистанционни управления и др.).
Аудио Арте е оторизиран партньор на световноизвестните марки NAD, Klipsch, PSB, Stewart Filmscreen, Lumene, Digital Projection, Epson, JVC, Panasonic и др.
Ние не се стремим да ви продадем просто устройства в красива опаковка, а предлагаме решения, които да отговарят най-пълно на желанията и бюджетните изисквания на всеки индивидуален клиент.

Услуги - HomeCinema.bg
Услуги предлагани от Аудио Арте

Обадете ни се или посетете нашите демо зали, където ще можете да тествате различни решения и да получите информация от първа ръка. Очакваме ви!

Scroll to Top
Call Now Button