Stereonet представят Klipsch ‘Behind The Screen’ Real Custom Cinema Speakers

Stereonet представят Klipsch ‘Behind The Screen’ Real Custom Cinema Speakers - HomeCinema.bg

Klipsch за първи път обяви своите системи от високоговорители за кино „Behind The Screen“ през 2020 г. с много фанфари, като съобщението изглеждаше подходящо за безпрецедентната скорошна популярност на специализираните стаи за домашно кино.

Klipsch е лидер в професионалното кино озвучаване от десетилетия и сега е адаптирал тонколоните си, за да доставят същото кинематографично изживяване за домашна употреба.

Проектирани и ръчно изработени в Хоуп, Арканзас, системите високоговорители Real Custom Cinema (RCC) на Klipsch са проектирани да пасват на повечето средни до големи специализирани домашни кина или медийни стаи за поставяне зад акустично прозрачен екран в 16:9 или широкоекранен формат. С дълбочина само 20,25 инча, всеки модулен пакет включва високоефективни леви, централни и десни високоговорители с хорни с 3” или 1,75” компресионни драйвери, в зависимост от системата, и 15” високоговорители и два 18” субуфера.

Вашият избор на RCC пакет се определя от размера на екрана и позицията в стаята. Процесът е прост – поръчайте един от трите номера на части на Klipsch в зависимост от ширината на екрана, изрежете дупката или изградете фалшива стена, поставете системата, свържете кабелите и окачете екрана върху тонколоните. Klipsch казва, „модулният дизайн на фалшива стена ще елиминира пълзенето на светлина зад екрана за професионално аудио и визуално изживяване.“ Klipsch предлага и своите професионални съраунд тонколони за кино или тонколоните от серията THX Cinema, които се предлагат отделно, за да допълнят системите RCC .

Източник STEREONET

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Call Now Button